Skip to content

Aloë vera relatiegeschenken

Voor natuurlijk gezonde zakenrelaties

Aloë vera als relatiegeschenk: gezond en 100% natuurlijk

Ben je op zoek naar een gezond relatiegeschenk voor je zakelijke relaties? Verras je personeel, klanten, leveranciers of andere relaties eens en geef eens iets anders dan de standaard pakketten. Geef Aloë vera bladeren uit onze kwekerij! Origineel, gezond en 100% natuurlijk.

Wil jij ook een relatiegeschenk bestellen?

1. Kant en klaar pakket

Wanneer wij jouw relatiegeschenk maken, vernemen we graag je wensen. Ons team gaat vervolgens aan de slag om de bestelling zoals gewenst klaar te maken. Hierbij gaan we verder dan alleen ons assortiment. Zo kunnen we de pakketten aanvullen met repen chocola, flessen wijn, een borrelplankje, noem maar op. Wij ontzorgen je volledig in het maken van de relatiegeschenken.

Relatiegeschenken

2. Losse planten en/of bladeren

Je kunt onze planten en bladeren ook los bestellen om deze vervolgens zelf toe te voegen aan de relatiegeschenken. 

Relatiegeschenken

Kerstpakket met Aloë vera 

 
Wil je een origineel Kerstgeschenk? Pop-upBox heeft mooie pakketten samengesteld met hierin regionale producten. In het Westlands kerstpakket heeft ook Dr. Green een plekje gekregen. 

 

Laat met dit kerstpakket vol met Westlandse producten zien dat je gelinkt bent aan het mooie Westland. Door de grote diversiteit van producten zit er voor elke Westlander wel wat lekkers bij. Doordat het pakket te personaliseren is met een eigen logo is het ook een leuk relatiegeschenk voor relaties binnen en buiten het Westland. 

Meer informatie via kerstpakkettten@pop-upbox.nl of bezoek de website: https://www.pop-upbox.nl/kerstpakketten

Verkrijgbaar vanaf €27,50.

Dr. Green kerstpakketten

Bestel jouw relatiegeschenken

Wil je jouw relaties positief verrassen en onze Aloë vera planten of bladeren als relatiegeschenk geven? Neem contact met ons op! We brengen graag je wensen in kaart om je zo goed mogelijk te helpen. Niets is ons te gek!

Reviews