Skip to content

Gezonde huid en sterk haar met pure Aloë vera gel

begin jouw dag zelfverzekerd met puur natuur

Gratis verzending vanaf 25,-

vers van de kweker

Beste klant, 

 

Helaas kunnen wij momenteel niet de kwaliteit Aloë vera bladeren afsturen als die je van ons gewend bent. 

We werken er hard aan om er voor te zorgen dat wij je weer kunnen voorzien van verse Aloe vera bladeren. 

 

Onze planten kunnen we tijdelijk niet opsturen wegens vertraagde levering van de verpakkingen. 

 

Onze excuses voor het ongemak!

 

het team van Dr. Green

 

Maak zelf pure Aloë vera gel binnen 3 minuten!

Vers geleverd vanaf de kwekerij!

Zusje Green in verschillende potten

Direct klaar om in huis gezet te worden

Aloë vera kopen

Koop gemakkelijk online Aloë vera planten en bladeren

Aloe vera plant kopen

Een aloë vera plant kopen doe je natuurlijk bij Dr. Green!

Wij zijn het enige tuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig heeft gespecialiseerd in Aloë vera. In onze kas van meer dan 10.000 m² staan honderdduizenden Aloë vera planten die je kunt kopen. Het personeel (de assistenten van Dr. Green) verzorgt de planten zeer zorgvuldig. We geven de planten de juiste voeding, voldoende licht en vooral veel liefde om ze zo goed mogelijk te laten groeien!

3 kleine Aloë vera planten Zusjes Green van Dr. Green
Freek aan het werk met Aloë vera snijden voor 100% natuurlijke huidverzorging - Dr. Green Aloë vera kwekerij

Aloë vera bladeren kopen

Bladeren aanschaffen

Dr. Green is gespecialiseerd in Aloë vera en alles dat erbij komt kijken. Naast Aloë vera planten kopen, kun je ook bij ons terecht om Aloë vera bladeren te kopen. De Aloë vera bladeren, ook wel Aloë vera stengels genoemd, zijn groen van kleur en hebben stekels, waar de plant zijn stoere uiterlijk aan te danken heeft.

Pure ingrediënten

Wil jij de meeste pure ingrediënten om jouw huid te verzorgen? Dat kan met de Dr. Green Aloë vera bladeren! Je hebt geen dure crèmes meer nodig. Gebruik de gel uit onze bladeren om jouw huid te verzorgen of klachten te verminderen. Met deze Aloë vera bladeren haal jij de meest natuurlijke, pure en krachtige huidverzorging in huis. Je hoeft niet op de bezorger te wachten want het past door de brievenbus. Losse Aloë vera bladeren… lekker makkelijk! Je kunt de Aloë vera bladeren tot wel vier weken in de koelkast bewaren.

 Aloë vera blad en de ‘geneeskrachtige’ werking

Veel mensen willen een Aloë vera plant kopen, omdat deze bekend staat om de ‘geneeskrachtige’ werking. Alleen officieel mag deze term niet worden gebruikt. Ook al ziet men de Aloë vera bladeren als geneeskrachtig, Dr. Green gebruikt de termen verzorgend, verzachtend en hydraterend. Naast deze bijzondere werking en zijn stoere uiterlijk is de plant ook erg geliefd vanwege de makkelijke verzorging. De gel van de plant zit in het blad. Je kunt de gel gemakkelijk zelf uit het Aloë vera blad halen. Benieuwd hoe? Dr. Green legt het je graag uit!

Over de Aloë vera

De plant komt oorspronkelijk uit Egypte. De Oude Egyptenaren kwamen achter de verzorgende werking en noemden het ‘de plant van onsterfelijkheid’. Het gebruik van de plant is dus al zo’n 6.000 jaar oud! De Egyptische Koningin Cleopatra gebruikte de gel ook om haar schoonheid te behouden. De gel in het blad kun je namelijk gebruiken als huid- en haarverzorging.

Bekende eigenschappen en voordelen zijn onder andere:

• Weinig water nodig

• Houdt van zon

• Makkelijk te onderhouden

• ‘Geneeskrachtige’ werking (in werkelijkheid verzachtend, verzorgend en hydraterend)

• Stoer uiterlijk

• Luchtzuiverende werking

Verse Aloë vera plant kopen in de kwekerij of online

Kom langs!

Een verse Aloë vera kopen bij Dr. Green kan gemakkelijk online via de webshop, maar kan ook in de kwekerij. Zo, direct vers van de kweker! Je bent van harte welkom om langs te komen en de kwekerij te bekijken. Stuur alsjeblieft wel even een WhatsAppje vooraf, dan plannen we je in tijdens het spreekuur met Dr. Green 🙂 We geven je graag een rondleiding en je kunt ook gelijk jouw Aloë vera plant kopen en meenemen. Je mag hem zelfs helemaal zelf uitkiezen.

Problemen met mijn Aloë vera plant

Als je een Aloë vera plant koopt bij Dr. Green, krijg je een fantastische, gezonde plant waar je nog lang plezier van zult hebben. Doet je gekochte Aloë vera het niet helemaal zoals verwacht? Stuur Dr. Green een WhatsAppje en je krijgt gratis tips en adviezen hoe je jouw plant weer gezond kunt maken!

Biologische Aloë vera plant kopen

Wil je een biologische Aloë vera plant kopen? Onze planten zijn niet biologisch gekweekt (we werken hard om dit in de toekomst mogelijk te maken), maar onze gel is wel helemaal vrij van chemische bestrijdingsmiddelen. Wij vinden het heel belangrijk dat je onze gel veilig op je huid kan gebruiken. Wil je een pure Aloë vera plant kopen? Bekijk dan de planten in de webshop! Verse Aloë vera kopen was nog nooit zo makkelijk 🙂

Kleine of grote Aloë vera plant kopen

Wil je een kleine of grote Aloë vera plant kopen? Onze Aloë vera familie biedt je genoeg mogelijkheden!

Het Zusje Green is met een ø van 12cm leuk voor meerdere plekken in je huis!

Het Gebroeder Green is met een ø van 15cm een van de iets grotere Aloë vera planten.

Wil je een joekel van een plant?

Wil je een grote Aloë vera plant? Papa Green is met een ø van 23cm en 70cm hoogte een echte eye-catcher in je huis.

Leuke bijkomstigheid is dat je lekker veel Aloë vera gel hebt, omdat de stengels sneller aangroeien dan dat je de gel gebruikt!

 

Grote aloë vera plant Papa Green van Dr. Green - Te gebruiken als huidverzorging - Verse Aloë vera gel rechtstreeks uit het blad van de plant

Koop jouw Aloë vera plant

Koop jouw Aloë vera plant gemakkelijk online bij Dr. Green of kom langs in de kwekerij!