Skip to content

Partners van Dr. Green

benieuwd wie dit zijn?

Hieronder vind je een overzicht van al onze partners, waaronder salons die Dr. Green Aloë vera gebruiken in hun behandelingen. Onze partners zijn allemaal opgeleid in een training bij ons in de kwekerij. Wil je jouw huid verzorgen met de meest natuurlijke producten? Veel van onze partners werken met natuurlijke producten en kunnen je hier alles over vertellen. Daarnaast kun je huidproblemen ook heel goed aanpakken met producten uit de natuur. Kom in contact! Wie weet kun je een partner bij je in de buurt vinden.

Denk je dat jouw huidige salon het ook leuk vindt om te werken met verse Aloë vera bladeren?

Verwijs ze dan naar deze pagina.

Partners

Salon Janine
Breezand – Zeeland

Salon Janine is een kleinschalige Salon in het hart van Breezand. Janine maakt vooral gebruik van natuurlijke producten van Chi en Shia Zijde, dat is waar Salon Janine zich in onderscheidt. Persoonlijk contact, klanten een goed gevoel geven, ontspanning, genieten, kwaliteit en net dat stapje meer , dat vind zij belangrijk.
Wimper behandelingen, massages, aromatherapie en een breed schala aan de gebruikelijke schoonheidsbehandelingen zoals epileren, harsen en verven.

bekijk hier de site van Salon Janine

M-Tropical
Hilversum – Noord-Holland

M-Tropical is een professionele huidverzorgingsstudio opgericht door Maria. Voor Maria is kwaliteit, persoonlijke aandacht en servicegericht werken vanzelfsprekend. Zij vind het vooral belangrijk dat je comfortabel, relaxed en tevreden de studio verlaat. De tropische sfeer in haar studio is natuurlijk en straalt een vakantiegevoel uit. Want dat even weg van je drukke leven, even tijd voor jezelf vind Maria van belang.

bekijk hier de site van M-Tropical

Prachtig & Puur
Hardinxveld-Giessendam – Zuid-Holland

Lydia heeft een schoonheidssalon waarin gewerkt wordt met 100% natuurzuivere en biologische producten. “Iedereen is puur van binnen en ook al zijn we niet altijd tevreden met ons zelf, je bent een prachtig en waardevol mens”. Bij Lydia in haar salon kun je lekker jezelf zijn en heerlijk ontspannen. 

bekijk hier de site van Prachtig & Puur

Salons Copy

Schoonheidssalon@Christel 
Beilen – Drenthe

Christel werkt in haar schoonheidssalon met 100% volledig natuurlijke producten. Haar salon ademt de rustgevende, warmte en gezelligheid van Drenthe. Voor elke klant neemt ze ruim de tijd. Ze trekt samen met jou een plan om huidproblemen aan te gaan pakken. Verse Aloë vera vindt zij een super aanvulling op haar assortiment. Een beleving! 

bekijk hier de site van Schoonheidssalon@Christel

Salons Copy

Cosmic Beauty – Nancy Oostendorp
Zoetermeer – Zuid-Holland

Nancy heeft een milieubewuste, pedicure en schoonheidssalon in de hoofdstraat van Zoetermeer. Ze werkt alleen met natuurlijke producten. Het behandelen en adviseren is haar passie. Ze gelooft in het zelf helend en regeneratief vermogen van het lichaam en de huid. 

bekijk hier de site van Cosmic Beauty

Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?