Skip to content

Partners van Dr. Green

Benieuwd wie dit zijn?

Onze partners

Hieronder vind je een overzicht van onze partners die Dr. Green Aloë vera gebruiken in hun behandelingen. Zij zijn opgeleid in een training bij ons in de kwekerij.

Wil je jouw huid verzorgen met de meest natuurlijke producten? Onze partners werken met natuurlijke producten en kunnen je hier alles over vertellen. 

Denk je dat jouw salon het ook leuk vindt om te werken met verse Aloë vera bladeren? Ga dan naar deze pagina.

drgreen in nederland

Bekijk hierboven de dichtstbijzijnde salon

Partners van Dr. Green

Drenthe

Schoonheidssalon@Christel 
Beilen – Drenthe

Christel werkt in haar schoonheidssalon met 100% volledig natuurlijke producten. Haar salon ademt de rustgevende, warmte en gezelligheid van Drenthe. Voor elke klant neemt ze ruim de tijd. Ze trekt samen met jou een plan om huidproblemen aan te gaan pakken.

“Verse Aloë vera vind ik een super aanvulling op mijn assortiment. Een beleving!” 

Bekijk de site van Schoonheidssalon@Christel

Friesland


Schoonheidssalon Make your day
Witmarsum – Friesland

Eigenaresse Petronella van Schoonheidssalon Make your day werkte al met vele biologische en organische producten. Daarom leek het haar leuk om met Dr. Green nog iets puurs aan haar behandelingen toe te voegen. Het is interessant, leuk en uniek. 

“Wat is er nou natuurlijker dan de gel uit een vers blad? Hoe leuk is het om de klant te laten zien wat je allemaal met de Aloë vera kan doen. ” 

Bekijk de site van Schoonheidssalon Make Your Day

Groningen

Ekowellness  
Groningen – Groningen 

Bij Ursula is het haar passie om innerlijk en uiterlijk te verbinden bij de mens. Met liefde voor je zelf zorgen, zowel van binnen als van buiten, is essentieel volgens haar. Je lijf is de tempel van je ziel.

“Wijzelf zijn een stukje natuur. Ons lichaam heeft een fascinerend zelfhelend vermogen en de natuur om ons heen biedt prachtige ingrediënten, zoals Aloë vera gel om dit te ondersteunen.”


Bekijk de site van Ekowellness 

Gelderland

Schoonheidssalon Mooi
Apeldoorn – Gelderland

Lisa is schoonheidsspecialiste en pedicure. In haar salon laat zij mensen genieten van het moment: niet denken, maar zijn. Ik kom er steeds meer achter hoe moeilijk het is om goede producten te gebruiken voor de huid. Ik vind dit heel belangrijk en daarom ben ik dit gaan uitzoeken. Zo kwam ik terecht bij Dr. Green en was meteen enthousiast!

“Alles puur natuur, zonder chemicaliën en daardoor goed voor de huid. Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven!  ♥”

Bekijk de site van Schoonheidssalon Mooi

De Huidfactor 
Elst – Gelderland 

Dit is Jessica van huidinstituut De Huidfactor en heeft de opleiding Huidtherapie gevolgd. Een perfecte huid? Daar heeft zij lang naar gezocht vanwege atopisch eczeem. Zij durfde moeilijk de stap te zetten naar specialist. Nu wilt zij laten ervaren dat doeltreffende behandelingen bij een huidaandoening prettig kunnen zijn en is gespecialiseerd in een breed scala aan huidbeelden zoals acne, rosacea en extreem gevoelige huid. 

“It’s time to love the skin you’re in!” 

Bekijk de site van De Huidfactor 

Salon L’égoïste
Elst – Gelderland

Ontspanning, duurzaamheid en natuurlijke huidverzorging, dat is waar Monique van Salon L’égoïste naar streeft. Eindeloos genieten, even helemaal ontspannen en aandacht voor jezelf. Vanuit deze gedachte is de naam L’égoïste ontstaan, uit liefde voor jezelfDe behandelingen worden op jouw huid afgestemd en kies je bewust voor wat jou prettig voelt 

“Een bijzonder concept met natuurzuivere producten van Living Nature en Pure Aloë Vera van Dr. Green.”

Bekijk de site van Salon L’égoïste 

Stichting Wellness & Aromatherapie
Klarenbeek – Gelderland

Ellen is gediplomeerd aromatherapeut, masseur en schoonheidsspecialiste. Ze heeft zich naast aromatherapie gespecialiseerd in allerlei andere therapieën en massages waaronder ook edelsteenmassage.

“In mijn cursussen gebruik ik verse, natuurlijke Aloë vera gel van Dr. Green.”

Bekijk de site van Stichting Wellness & Aromatherapie

Beauty Salon Heuvelrug  
Leersum – Gelderland 

In het bosrijke gebied Heuvelrug hebben Petra en Babs hun Beauty Salon Heuvelrug. Daar komen specialisaties, huidverbetering en wellness samen. De zen behandelingen worden gegeven met het natuurlijke merk PUURR. Met pure Aloë vera gel bieden zij een extra zen behandeling aan, zodat iedereen kennismaakt met deze unieke wonderplant.   

Het beste wat jij jouw huid kan bieden komt puur uit de natuur. Daarom kiezen wij voor Aloë Vera van Dr. Green.” 

Bekijk de site van Beauty Salon Heuvelrug

Partners

Peeling En Healing
Epse – Gelderland

Jorinde is trotse eigenaresse van Peeling en Healing. Een schoonheidssalon waar natuurlijke huidverzorging, ontspanning en duurzaamheid centraal staan.  Omdat innerlijke balans de basis vormt voor een gezonde huid heeft zij een holistische aanpak en extra aandacht voor ontspanning tijdens de behandelingen. De huid wordt op een natuurlijke manier in evenwicht gebracht.

“Verse Aloë vera in de meest krachtige vorm, is de nieuwe norm!”

Bekijk de site van Peeling En Healing Epse

Limburg

Salon Voor Huid-En Lichaamsverzorging Mistral  Spaubeek – Limburg

Monique is gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1994. Haar salon is gelegen in een rustige, groene omgeving met veel licht en wordt je op een professionele, maar ook persoonlijke manier behandeld met 100% natuurlijke producten.

“Verse Aloë vera past helemaal bij mijn manier van werken in de salon.”
 

Bekijk de site van Salon Voor Huid- En Lichaamsverzorging Mistral 

Noord-Brabant

Salon Je Eigen Tijd  
Waalwijk – Noord-Brabant 

Bij Yvonne van Salon Je Eigen Tijd kun je terecht voor huidverbetering en ontspanning. Zij werkt alleen met natuurlijke producten, omdat dit volgens haar de mooiste resultaten geeft, ook op de lange termijn.

“Persoonlijke aandacht vind ik ontzettend belangrijk. Met de Aloë vera gel van Dr. Green, geef ik je een natuurlijke beleving in mijn salon.”

Bekijk de site van Salon Je Eigen Tijd 

Noord-Holland

Beauty Time
Almere – Noord-Holland

Beauty Time is een mooie schoonheidssalon die alleen met natuurlijke producten werkt. Svetlana en Anna doen er alles aan om hun klanten met stralende huid en positiviteit de deur uit te laten gaan. Elke stap van hun behandeling bespreken zij met de klant, om te laten weten wat zij doen en wat het resultaat gaat zijn.

Wij vinden het erg belangrijk om jouw huid op een natuurlijke wijze te laten stralen en daarom kunnen wij de verse Aloë vera van Dr. Green niet missen.”     


Bekijk de site van Beauty Time 

Schoonheids- en Pedicure salon Janine
Breezand – Noord-Holland

Janine van Salon Janine maakt graag gebruik van natuurlijke producten. Persoonlijk contact, klanten een goed gevoel geven, ontspanning, genieten, kwaliteit en net dat stapje meer, dat vindt zij belangrijk. Wimper behandelingen, massages, aromatherapie en een breed scala aan de gebruikelijke schoonheidsbehandelingen zoals epileren, harsen en verven.

“Persoonlijke contact en natuurlijke producten dat vind ik belangrijk.”

Bekijk de site Schoonheids- en Pedicure salon Janine

‘T beautyhuys  
Den Oever – Noord-Holland 

‘t Beautyhuys is een knusse salon met een ontspannen sfeer, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Andrea is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en werkt met onder andere het merk Malu Wilz.

​”Naast mijn natuurlijke producten is de Aloë vera gel van Dr. Green een perfecte aanvulling voor mijn huidige behandelingen.”

Bekijk de site van ‘T beautyhuys 

M-Tropical Waxing & Skincare Studio
Hilversum – Noord-Holland

M-Tropical is een professionele huidverzorgingsstudio opgericht door Maria. Voor Maria is kwaliteit, persoonlijke aandacht en servicegericht werken vanzelfsprekend. Zij vind het vooral belangrijk dat je comfortabel, relaxed en tevreden de studio verlaat.

“De tropische sfeer in mijn studio is natuurlijk en straalt een vakantiegevoel uit. Want dat even weg van je drukke leven, even tijd voor jezelf vind ik van belang.”

Bekijk de site M-Tropical Waxing & Skincare

Essie’s beautysalon
Koog aan de Zaan – Noord-Holland

Beauty by Cecilia
Medemblik – Noord-Holland

Cecilia is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft een schoonheidssalon aan huis. De huid heeft haar altijd geïnteresseerd. Zij biedt diverse behandelingen aan; micro needling, fruitzuurpeeling, harsen, bindweefselmassage, acné behandeling en natuurlijk diverse gezichtsbehandelingen.

“Vooral voor de werking voor een acne- en zeer gevoelige huid, dacht ik meteen aan de Aloë vera gel van Dr. Green.”

Bekijk de site van Beauty by Cecilia 

 

Bodywellness 
Slootdorp – Noord-Holland

Bekijk de site van Bodywellness

 

Utrecht

Chloë Schoonheidssalon 
Eemnes – Utrecht 

Wanneer jouw huid er fris en gezond uitziet, zit je beter in je vel. Dat is waar Patricia van Chloë Schoonheidssalon het voor doet, mensen blij maken met 100% natuurlijke producten. Puur natuur, geen chemicaliën en direct voelbaar resultaat.  

“Tijdens de training van Dr. Green bracht ik pure Aloë vera aan op mijn droge handen. Het trok zo snel in en mijn handen voelden super zacht aan! Ik was snel overtuigd.” 

Bekijk de site van Chloë Schoonheidssalon

Art of Beauty 
Maarssen – Utrecht 

Bekijk de site van Art of Beauty

Hair By Iona 
Veenendaal – Utrecht 

Dit is Iona van Hair By Iona. Zij is een natuurkapper en werkt met 100% natuurlijke producten en behandelingen. Denk aan plantenkleuringen,  kleibehandelingen, oliebehandelingen en algenmaskers. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in haar en hoofdhuidproblemen. Samen met de klant bekijkt Iona hoe deze problemen aangepakt kunnen worden met natuurlijke producten.  

Aloë Vera van Dr. Green lijkt mij een mooie aanvulling in mijn salon! 

Bekijk de site van Hair By Iona

Overijssel

Embrace your Beauty by Dima Touma
Enschede – Overijssel

Omarm je schoonheid van binnen en buiten. Daar sluit pure Aloë vera goed bij aan. De binnenzijde van Aloë vera die de buitenzijde van de huid nog mooier te maakt.

Eigenaresse Dima van Embrace your Beauty by Dima Touma is naast haar salon werkzaam als praktijkinstructeur bij het ROC van Twente Schoonheidsverzorging & Wellness. Haar passie wilt zij graag overbrengen aan studenten die de opleiding Schoonheidsverzoring & Wellness volgen.

“Verse Aloë vera gel van Dr. Green is een mooie aanvulling voor zowel in de salon als voor de lessen.” 

Zeeland

Schoonheidssalon “Yvette”
Oost-Souburg – Zeeland

Yvette Nagtegaal van schoonheidssalon Yvette is al meer dan 25 jaar schoonheidspecialiste. Het belangrijkste uitgangspunt bij producten is dat alles wat je in en op je lichaam gebruikt, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruikt zij ook niet voor jouw huid en haar.

” Zo puur en natuurlijk mogelijk, daarom wil ik de Aloë vera gel in mijn salon.”

Bekijk de site van Schoonheidssalon Yvette

Schoonheidssalon Zen
Zierikzee – Zeeland

Een kleine salon, maar sfeervol in een rustige omgeving in de polder met uitzicht op de Zeelandbrug. Noah vindt het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en dat straalt ze ook uit. Zen, sfeer en verzorgd. Zij gebruikt producten die vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige kleur en geurstoffen zijn en dierproefvrij.

“Met pure Aloë vera wil ik nog net dat extra’s geven en mijn klanten kennis laten maken met puur natuur”.

Bekijk de site van Schoonheidssalon Zen

Zuid-Holland

Beautysalon Mariska Crama
Alphen aan den Rijn – Zuid-Holland  

Vol passie al 29 jaar pedicure en schoonheidsspecialiste. De huid is een uniek orgaan. Daar gaat Mariska met respect mee om, net als onze natuur. Even heerlijk tot jezelf komen, rust, ontspanning, ’me time’ en met een mooie verzorgende, gehydrateerde en gevoede huid weer richting huis te keren.

“De Aloë vera is een mooie en unieke plant om mee te werken, net zoals ieder mens. Het is een voorrecht om met beiden te mogen werken.”

Bekijk de site van Beautysalon Mariska Crama 

La Twist Cosmetics  
Barendrecht – Zuid-Holland

Bekijk de site van La Twist Cosmetics

Face and Body Care Beauty Salon  
Delft – Zuid-Holland 

Saskia is sinds 2000 Schoonheidsspecialiste en trotse eigenaresse van Face and Body Care Beauty Salon. Met veel plezier, professionaliteit en hoge kwaliteit gaat zij voor huidverbetering. Zij stemt de behandelingen af op jouw huid en geeft persoonlijk advies.
“Ik geloof in de werking van de natuur. De Aloë vera gel sluit hier perfect bij aan!”
 

Bekijk de site van Face and Body Care Beauty Salon 

Gezondheidspraktijk Noordzij   
Numansdorp – Zuid-Holland

Bekijk de site van Gezondheidspraktijk Noordzij

Schoonheidssalon SkinStyle
Roelofarendsveen – Zuid-Holland

Schoonheidssalon SkinStyle is geen gewone schoonheidssalon, maar een praktijk gespecialiseerd in huidverbetering. Maaike begint altijd met een intake gesprek in combinatie met een professionele huidanalyse. Zo weet je na het intake gesprek precies welke huidtype je hebt, in welke conditie jouw huid verkeerd en welke producten het beste passen bij jouw huid.

“Klanten kunnen gemakkelijk Aloë vera thuis gebruiken.”

Bekijk de site van schoonheidssalon SkinStyle

Praktijk BeautyKees
Rotterdam – Zuid-Holland

Bekijk de site van Praktijk BeautyKees

Curlmania  
‘s-Gravenhage – Zuid-Holland 

CurlMania is een webshop vanaf 2018 die producten aanbiedt om een gezonde haarroutine te creëren en te behouden voor alle typen krullen. Anouska heeft alleen merken op natuurlijke basis en bevatten geen uitdrogende alcoholen, siliconen, parabenen, petroleum en/of sulfaten.

“De Aloë vera bladeren zijn het perfecte ingrediënt voor mijn DIY box.”

Bekijk de site van Curlmania 

Partners in Crème
‘s-Gravenzande – Zuid-Holland

Aletta is Westlandse Beauty Coach en raadt haar cliënten die werken met natuurlijke cosmetica de Aloë vera van Dr. Green aan. “Ik ben een aantal keer op de kwekerij geweest. Laatst bij mijn dochter die als fysiotherapeut met een mondkapje moet werken en last heeft van maskne. De ontstekingen waren de volgende ochtend verdwenen.

Ik gun elke huidspecialist zowel de heilzame werking van Aloë vera en om alles uit zichzelf te halen om hun salon te kunnen laten groeien. Business in Beauty!”

Bekijk de site van Partners in Crème

Sense Of Beauty By Marjolein        
‘s-Gravenzande  ZuidHolland 

Rust en ontspanning vindt schoonheidsspecialiste en pedicure Marjolein Vuijk belangrijk in haar salon. Zij werkt met Malu Wilz. Dr. Green is hier een mooie aanvulling op. Niets is eerlijker en puurder dan de kracht van de natuur. Zij gebruikt de Aloë vera in gezichtsbehandelingen onder de naam Aloë vera Treatment in combinatie met de producten van Malu Wilz. Dit een heerlijke en erg fijne behandeling voor elk huidtype. 

“Niets is eerlijker en puur als de kracht van de natuur.” 

Bekijk de site van Sense Of Beauty By Marjolein 

Aloe vera snijden - Dr. Green

Beauty Corner Ellen Sanders 
Wassenaar – Zuid-Holland 

Ellen Sanders werkt al meer dan 30 jaar met etherische oliën. Naast aromatherapie doet zij veel aan elektrisch ontharen volgens de bloedmethode en de natuurlijk bekendere behandelingen zoals harsen, wimpers verven, coaguleren van steelwratjes en kleine huidoneffenheden. 

 
“Omdat aromatherapie alleen natuurlijke ingrediënten bevat sluit de verse Aloë vera daar goed bij aan. “ 

 

Cosmic Beauty – Nancy Oostendorp
Zoetermeer – Zuid-Holland

Nancy heeft een milieubewuste, pedicure en schoonheidssalon in de hoofdstraat van Zoetermeer. Ze werkt alleen met natuurlijke producten. Het behandelen en adviseren is haar passie. Ze gelooft in het zelf helend en regeneratief vermogen van het lichaam en de huid. 

“De verse Aloë Vera bladeren worden tijdens mijn gezichtsbehandelingen onder anderen gebruikt als verzorging, serum, masker.”


Bekijk de site van Cosmic Beauty

België

Ciala
Antwerpen – Antwerpen (BE)

Tansik Leyla van Ciala maakt de producten die bij de behandelingen horen zelf ter plaatse klaar. De natuur heeft heel veel te bieden. Alle grondstoffen worden met veel zorg gekozen en getest.

“Daarom heb ik de Aloë vera gel van Dr. Green uitgekozen om te gebruiken in mijn salon.”

Bekijk de site van Ciala

SKIN esthetiek
Tervuren – Vlaanderen (BE)

Katrien heeft ruime ervaring als schoonheidsspecialiste en richtte in 2000 SKIN esthetiek® op. Zij werd 2 jaar geleden 2de in de wedstrijd ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar’ en bracht een eigen boek uit met thuisverzorgingstips. Gelaatsverzorging is haar specialiteit en passie. Ze ontwikkelde in de lockdown een speciale facialtowel STAR FACIAL TOWEL®. Beleving speelt een grote rol tijdens een gelaatsbehandeling.

“Aloë vera toepassen in een facial is de natuur rechtstreeks op je huid voelen. Voor een topbeleving! “

Bekijk de site van SKIN esthetiek

Ben je al partner en wil je bestellen? Ga naar het Bestelformulier