Skip to content

Partners van Dr. Green

benieuwd wie dit zijn?

Hieronder vind je een overzicht van al onze partners, waaronder salons die Dr. Green Aloë vera gebruiken in hun behandelingen. Onze partners zijn allemaal opgeleid in een training bij ons in de kwekerij.

Wil je jouw huid verzorgen met de meest natuurlijke producten? Veel van onze partners werken met natuurlijke producten en kunnen je hier alles over vertellen. Daarnaast kun je huidproblemen ook heel goed aanpakken met producten uit de natuur.

Denk je dat jouw huidige salon het ook leuk vindt om te werken met verse Aloë vera bladeren? Ga dan naar deze pagina.

Partners

Beauty Salon Heuvelrug           

Leersum – Gelderland 

In het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug hebben Petra van Ewijk en Babs Harmsen hun Beauty Salon Heuvelrug in Leersum. In hun salon komen specialisaties, huidverbetering en wellness samen. De zen behandelingen worden gegeven met het natuurlijke merk PUURR. Aloë vera van Dr. Green zal dan ook uitstekend aansluiten. Met pure Aloë vera gel bieden zij een extra zen behandeling aan, zodat iedereen kennismaakt met deze unieke wonderplant.   

Het beste wat jij jouw huid kan bieden komt puur uit de natuur. Daarom kiezen wij voor Aloë Vera van Dr. Green.” 

 

Bekijk de site van Beauty Salon Heuvelrug

Salon L’égoïste

Elst – Gelderland

Ontspanning, duurzaamheid en natuurlijke huidverzorging. Dat is waar Monique Vink van Salon L’égoïste naar streeft.

Salon L’ égoïste is gevestigd in het mooie Betuwe Elst. Eindeloos genieten, even helemaal ontspannen en aandacht voor jezelf. Dat is de kern waar het bij L’égoïste om gaat. Vanuit deze gedachte is de naam L’égoïste ontstaan, uit liefde voor jezelfDe behandelingen worden volledig op jouw huid afgestemd en kies je bewust voor wat jou prettig voelt 

“Een bijzonder concept met natuur zuivere producten, van Living Nature en Pure Aloë Vera van Dr. Green.”

Bekijk de site van Salon L’égoïste 

Schoonheidssalon Zen

Zierikzee – Zeeland

De salon is klein, maar sfeervol in een rustige omgeving in de polder met uitzicht op de Zeelandbrug. Noah vindt het belangrijk dat klanten zich bij haar op hun gemak voelen. Dat straalt de salon ook uit. Zen, sfeer en verzorgd. Zij gebruikt het merk Extenso. 100% Dutch & 100% vegan. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige kleur en geurstoffen en dierproefvrij.

“Met pure Aloë vera wil ik mijn salon en de behandelingen nog net dat extra’s geven en mijn klanten kennis laten maken met puur natuur”.

Bekijk de site van Schoonheidssalon Zen

Peeling En Healing

Nijmegen – Gelderland

Jorinde de Reede is trotse eigenaresse van Peeling en Healing. Een bijzondere schoonheidssalon waar natuurlijke huidverzorging, ontspanning en duurzaamheid centraal staan.  Omdat innerlijke balans de basis vormt voor een gezonde huid heeft zij een holistische aanpak en extra aandacht voor ontspanning tijdens de behandelingen. De huid wordt op een natuurlijke manier in evenwicht gebracht. Tijdens de behandelingen worden er 100% natuurlijke producten ingezet van Weleda, Living Nature, Chi en pure Dr. Green’s Aloë vera gel. 

“Verse Aloë vera in de meest krachtige vorm, is de nieuwe norm!”

Bekijk de site van Peeling En Healing Nijmegen

Schoonheidssalon Mooi

Apeldoorn – Gelderland

Lisa van der Liende is schoonheidsspecialiste en pedicure gevestigd in Apeldoorn. In haar salon probeert ze mensen te laten genieten van het moment.

“Niet ‘denken’ maar ‘zijn’. Ik kom er steeds meer achter hoe moeilijk het is om goede producten te gebruiken voor de huid. Omdat ik dit zelf heel belangrijk vind ben ik dit gaan uitzoeken en zo kwam ik terecht bij Dr. Green. Ik was meteen enthousiast! Alles puur natuur, zonder chemicaliën en daardoor goed voor de huid.

Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven!  ♥”

 

Bekijk de site van Schoonheidssalon Mooi

Partners in Crème

‘s-Gravenzande – Zuid-Holland

Aletta is Westlandse Beauty Coach en raadt haar cliënten die (willen) werken met natuurlijke cosmetica van harte de Aloë vera van Dr. Green aan. “Ik ben een aantal keer op de kwekerij geweest, de plantjes staan hier ook in de vensterbank en worden veelvuldig ingezet. Laatst nog bij mijn dochter die als fysiotherapeut met een mondkapje moet werken en last heeft van maskne. De ontstekingen waren de volgende ochtend al verdwenen.

Ik gun elke huidspecialist zowel de heilzame werking van Aloë vera en ook om alles uit zichzelf te halen om hun salon te kunnen laten groeien. Business in Beauty!”

Bekijk de site van Partners in Crème

Schoonheidssalon SkinStyle

Roelofarendsveen – Zuid-Holland

Bekijk de site van schoonheidssalon SkinStyle

Stichting Wellness & Aromatherapie

Klarenbeek – Gelderland

Bekijk de site van Stichting Wellness & Aromatherapie

Schoonheids- en Pedicure salon Janine

Breezand – Noord-Holland

Schoonheids- en Pedicure salon Janine is een kleinschalige salon in het hart van Breezand. Janine maakt vooral gebruik van natuurlijke producten van Chi en Shia Zijde, dat is waar zij zich in onderscheidt.

Persoonlijk contact, klanten een goed gevoel geven, ontspanning, genieten, kwaliteit en net dat stapje meer, dat vindt zij belangrijk. Wimper behandelingen, massages, aromatherapie en een breed scala aan de gebruikelijke schoonheidsbehandelingen zoals epileren, harsen en verven.

Bekijk de site Schoonheids- en Pedicure salon Janine

M-Tropical Waxing & Skincare Studio

Hilversum – Noord-Holland

M-Tropical is een professionele huidverzorgingsstudio opgericht door Maria. Voor Maria is kwaliteit, persoonlijke aandacht en servicegericht werken vanzelfsprekend. Zij vind het vooral belangrijk dat je comfortabel, relaxed en tevreden de studio verlaat.

De tropische sfeer in haar studio is natuurlijk en straalt een vakantiegevoel uit. Want dat even weg van je drukke leven, even tijd voor jezelf vind Maria van belang.

Bekijk de site M-Tropical Waxing & Skincare

Prachtig & Puur
Hardinxveld-Giessendam – Zuid-Holland

Lydia heeft een schoonheidssalon waarin gewerkt wordt met 100% natuurzuivere en biologische producten. “Iedereen is puur van binnen en ook al zijn we niet altijd tevreden met ons zelf, je bent een prachtig en waardevol mens”. Bij Lydia in haar salon kun je lekker jezelf zijn en heerlijk ontspannen. 

Bekijk de site van Prachtig & Puur

Salons

Schoonheidssalon@Christel 
Beilen – Drenthe

Christel werkt in haar schoonheidssalon met 100% volledig natuurlijke producten. Haar salon ademt de rustgevende, warmte en gezelligheid van Drenthe. Voor elke klant neemt ze ruim de tijd. Ze trekt samen met jou een plan om huidproblemen aan te gaan pakken. Verse Aloë vera vindt zij een super aanvulling op haar assortiment. Een beleving! 

Bekijk de site van Schoonheidssalon@Christel

Salons

Cosmic Beauty – Nancy Oostendorp
Zoetermeer – Zuid-Holland

Nancy heeft een milieubewuste, pedicure en schoonheidssalon in de hoofdstraat van Zoetermeer. Ze werkt alleen met natuurlijke producten. Het behandelen en adviseren is haar passie. Ze gelooft in het zelf helend en regeneratief vermogen van het lichaam en de huid. 

Bekijk de site van Cosmic Beauty

Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?