Skip to content

Dr. Green in de media

Wij zijn onder andere bekend van 

Libelle logo - Dr Green
Logo-vriendin
1024px-AD_Logo_2020.svg
ElQP8Ooj_400x400
happinez-logo-vector
Wendy online logo Dr. Green
margriet-logo
Logo_GezondNU_463x271
Telegraaf.svg
Linda-logo-aangepast-843x264
In de media

In de media…

Schermafbeelding 2022-10-14 om 12.32.45

Dr. Green in ‘the plant based podcast’

11 september 2022

Onze Freek van Dr. Green is te horen in een nieuwe aflevering van ‘The Plant Based Podcast’. In deze podcast spreekt hij met Ellen Mary en Micheal over o.a. het ontstaan van Dr. Green, het groeien van de Aloë en uiteraard het gebruik hiervan. Luister de podcast in de auto, tijdens het huishouden of wanneer je de hond uitlaat en wordt een echte Aloë-expert erna.

Klik hier om de podcast te luisteren.

 
 
 
 
Schermafbeelding 2022-10-14 om 10.07.28

Op kinderexcursie bij Aloë vera kweker Dr. Green

9 augustus 2022

Rijdend door het Westland kom je tientallen, zo niet honderden kassen tegen. Wat er achter de glazen deuren van al die kassen schuilgaat laat zich vaak raden, misschien dat het je zelfs een beetje een mysterieus gevoel geeft. Inmiddels kunnen wij uit ervaring zeggen dat er niks mysterieus aan is en dat het ontzettend leuk is om een kwekerij binnen te stappen. Lees de ervaring van Manuela op haar blog hier
 
 
 
 
battle of the chefs aloe vera dr green

Aloë eten?

6 mei 2022

In Battle of the Chefs nemen 2 chefs het tegen elkaar op om van een bijzonder Westlands product een gerecht te maken. Deze keer mochten de chefs eens gerecht maken met Aloë vera als hoofdproduct!
Benieuwd wat de chefs hebben gemaakt? Bekijk de video hier
 
 
 
 
mamascrapelle inspirerende mamablog dr green

Neem je kids mee naar de kas

28 april 2022

In de meivakantie hebben wij van Dr. Green een speciale interactieve rondleidingen georganiseerd voor kinderen. Tijdens een workshop maken kinderen kennis met de natuur en de tuinbouw in de Aloë vera kwekerij in Naaldwijk, Zuid-Holland. Mamascrappele kwam bij ons langs met haar kids om het proces van de Aloë vera te zien.  Lees het hier
 
 
 
 
op excursie bij drgreen

Op excursie.. 

28 maart 2022

Er staat een stevig wind, maar de zon staat aan de hemel en stevig trappen we door. Ellen & Yvonne zijn op deze zonnige dag op de fiets onderweg naar de kas van Dr. Green. Hier kregen zij een rondleiding van Freek om meer te weten te komen over onze Aloë vera. Benieuwd naar hun ervaring? Lees het hier
 
 
 
 
margriet-logo

Puur natuur

17 februari 2022

Laatst stonden wij in de Margriet. Een kort item met informatie waar je de gel van de Aloë vera allemaal voor kunt gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Klik op deze link om het item te zien
 
 
 
 
 
100% verse aloe vera uit het westland

Lisette schrijft….

17 januari 2022

Lisette weet dat de Aloë vera plant bestaat en zag ze vaak voorbij komen op de Canarische eilanden waar ze graag komt. Als je de hele dag in de zon bent geweest wil je altijd graag wat aftersun en laat de gel van de Aloë vera hier nou goed voor zijn. Lisette deelde haar ervaring met onze bladeren en schreef hier een blog over die je hier kunt lezen
 
 
 
 
 
cropped-cooltext117601878726333

Zij testen het!

15 januari 2022

De plant Aloë vera staat bekend om zijn zelfherstellend vermogen. Geen wonder dat de gel uit de bladeren in steeds meer huidverzorgingsproducten te vinden is. Maar waarom zou je allerlei andere bestanddelen op de koop toe nemen, terwijl je de gel ook puur kunt gebruiken uit de bladeren zelf? Dr. Green verkoopt Aloë vera bladeren en plantjes, waar jij zelf de gel uit kunt oogsten. De website wij testen het ging dit zelf eens uitproberen. Lees hier hun ervaring
 
 
 
 
 
17-12-21 Recreatief Totaal voorpagina

Puur natuur experience

17 december 2021

Steeds vaker krijgen wij verschillende telefoontjes van kopers van potplanten met de vraag of ze het kunnen gebruiken op de huid en ook kunnen eten. Sinds kort organiseren wij excrusies en kan iedereen ervaren hoe het gaat in een kas en waarom de Aloë vera zo bijzonder is. Recreatief Totaal schreef een verhaal over deze nieuwe vorm van toerisme. Wij noemen het zelf Agro Toerisme. Lees het hier!
 
 
 
 
 
Aloe vera smeren - Dr. Green

Dr. Green in Onkruid

3 december 2021

Groene vingers… je zou ze maar hebben! Elk plantje verzorg je met liefde, water en zon. Waardoor ze meestal uitgroeien tot een sterke medebewoner in en om je huis. Je hebt ze voor de sier, voor de geur of misschien wel vanwege de geneeskrachtige werking. Het magazine Onkruid heeft een stukje over ons mooie product mogen schrijven. Benieuwd? Lees het hier!
 
 
 
 
 
in de media zazoo

100% verse Aloë Vera gel van Dr. Green

16 november 2021

Wist je dat Aloë vera goed voor onze huid is? Het wordt in best veel huid- en haarverzorgingsproducten gebruikt. Jolanda, van zazazoo,  mocht onze gel testen. Zij heeft hier een blog over geschreven. Benieuwd naar haar ervaring? Lees het hier

Beautyglow

Beauty in de puurste vorm

18 oktober 2021

Aloë vera is beauty in de puurste vorm. Dit fijne plantje zit in zoveel beauty producten verwerkt, en dat is niet zonder reden. Aloë vera hydrateert je huid, maakt je huid zacht, maar je kan het ook gebruiken als haarmasker. Maar wist je dat je het ook voor rosacea, eczeem, striae en tegen rimpels kunt gebruiken? En wist je dat je dan ook het beste de meest pure vorm kunt gebruiken? Direct uit de plant? Daisy van Beautyglow laat je zien  hoe je Aloë vera gel kunt oogsten en hoe je er je eigen gel van kan maken.

Bekijk de video hier

 
 
 
 
 
 
Freek in kas met mes en planten Dr Green

Vraag naar Aloë vera enorm gestegen..

13 oktober 2021

Door het vele handen wassen in coronatijd, kregen veel mensen last van schrale handen. Een geluk voor Dr. Green, de eerste Aloëverakweker van Nederland. ‘De plant is niet alleen mooi voor de vensterbank, maar kalmeert de huid.’ In het AD vertelt onze kweker Freek hier meer over,

lees het hier.

 
 
 
 
 
 
Boost Your health Dr Green

Boost Your Health maakt kennis met Dr. Green

29 september 2021

Boost Your health zijn 2 ondernemende vrouwen die houden van een gezonde levensstijl. Ze schrijven inspirerende blogs die vrouwen helpen om het beste uit hun leven te halen. Zelf waren ze al bekend met de Aloë vera en wilde graag hun verhaal delen met hun lezers over het gebruik hiervan.
 
Ben je benieuwd naar wat ze hebben geschreven? Lees het hier.
 
 
 
 
 
 
groei en bloei

Kanniedood

27 september 2021

De medische eigenschappen van planten zijn al eeuwenlang bekend bij de mens; ook tegenwoordig maken we er nog volop gebruik van…..

Niks uit potjes of tubetjes, maar direct van Moeder Natuur, dat is wat Freek Weststeijn, strateeg bij Dr. Green voor ogen heeft, als hij vol passie over de 300 bioactieve stoffen van Aloë barbadensis miller – in de volksmond Aloë vera – vertelt aan Groei&Bloei.

Lees het artikel hier


 
 
 
 
 
 
 
Dhini.nl artikel

Dhini schrijft… 

19 september 2021

Blogger Dhini schrijft blogs op het gebied van fashion, beauty, baby & kids, reizen, interieur, lifestyle, eten, persoonlijk, DIY en meer. Deze keer testte ze onze Aloë vera bladeren. Lees haar blog hier
 
 
 
 
 
 
 
aloe vera gel

Drogisten weekblad

3 september 2021

DrogistenWeekblad is al meer dan 40 jaar het grootste onafhankelijke marketing vakblad voor de totale OTC-markt, apotheek, drogisterij, parfumerie, cosmetica- en gezondheidswinkel. Zij schrijven over nieuwe producten, leveranciers, collegawinkeliers en het laatste branchenieuws. In dit artikel schrijven zij over Aloë vera als nieuw product in de branche. 
 
 
 
 
 
 
 
Logo-vriendin

Beautykrachtpatser

24 augustus 2021

Vriendin.nl staat vol met herkenbare, persoonlijke verhalen. Deze keer staan wij met onze Aloë vera in het magazine. Hier wordt verteld waar de Aloë vera goed voor is en wanneer je het kan inzetten.
 
 
 
 
 
 
 
Libelle logo - Dr Green

Vers geplukt

18 augustus 2021

Libelle weet precies wat vrouwen willen lezen, horen, zien én beleven. … Van het wekelijkse magazine vol inspiratie tot de verschillende Libelle specials. Dit keer schreven zij een stukje over onze Aloë vera. 
 
 
 
 
 
 
 
Gezondheid Dr. Green

Feitjes en voordelen van Aloë vera

17 augustus 2021

GezondheidPlus en is een magazine voor gezond leven. Zij deelden feitjes en voordelen over het gebruik van verse Aloë vera gel. 
 
 
 
 
 
 
 
Freek in kas Dr. Green

Bijzondere teelten in de kas 

25 juli 2021

TV West kwam langs om te bekijken hoe onze Aloë vera geteeld wordt en wat je ermee kunt doen. In dit item bezochten ze ook nog twee andere kwekers waar ook bijzondere producten worden geteeld. 
 
 
 
 
 
amayzing blog Dr Green

Vergeet dure crèmes, een Aloë vera plant is alles wat je nodig hebt

25 juli 2021

Beautyblogger Lotte van Scherpenzeel is beauty-expert en test regelmatig nieuwe schoonheidsproducten. Ze ging ook aan de slag met onze verse Aloë vera en deelde haar ervaringen op Amayzine. 
 
 
 
 
 
Sante magazine Dr. Green

Santé

14 juli 2021

Zomerwinnaars

In het heerlijke dikke zomernummer van Santé krijgt de Aloë vera van Dr. Green natuurlijk ook een plekje in het rijtje met de zomer winnaars. 

Klik hier om het artikel te lezen

 
 
 
Curvacious artikel Dr Green

Curvacious.nl Aloë vera de helende dorstlesser voor je huid

27 juni 2021


Desirée is moeder van dochters Shae (7) en Cate (2). Samen met mijn man Paul, hond Coosje en de poezendames Sassy & Pixie wonen ze in het groene Arnhem. Ze is creatief brainstormer, skincarejunkie, gek op shared dining en ondernemer sinds ’02. Ze heeft een blogpagina: Curvacious.nl. Dit is een feel good blog over van alles dat het leven een beetje mooier, makkelijker en leuker maakt.  Vol tips, informatie, inspiratie en leuke shoppingadresjes 🙂 Natuurlijk mét een persoonlijke insteek en hier en daar een kijkje achter de schermen uit mijn leven als ondernemende moeder. Desiree probeerde verse Aloë vera uit geeft hier haar tips om verse Aloë vera te gebruiken. 

Klik hier om de blog te lezen

 

 
 
Mijn Wijk Dr Green

Speciale Aloë vera treatment bij Beautysalon Heuvelrug

18 juni 2021
Ook Beautysalon Heuvelrug heeft een training bij Dr. Green gevolgd omdat zij nu ook werken met verse Aloë vera in hun salon. Petra en Babs bieden zelfs een speciale Aloë vera treatment aan. “Dit is Wijk” schreef erover. Lees het hele artikel hier. 
 
Wil jij ook Aloë vera in jouw salon aanbieden en gebruiken in behandelingen?
 
 
Wos Dr. Green

Radio-interview over planten als aftersun

15 juni 2021

Freek was te gast bij de ochtendshow ‘Doens Wordt Wakker” op WOS radio. Hij demonstreerde hoe de Aloë Vera gel als wondermiddeltje voor aftersun en huidverzorging kan worden gebruikt. In Mathijs vond hij een gewillig slachtoffer…

Lezers van gezondNU maken kans op een Dr. Green huidverzorgingpakket

9 juni 2021

gezondNU is een magazine en online platform voor jongvolwassenen die geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl. In juni 2021 publiceerden zij een artikel over Dr. Green. We laten de lezers graag kennis maken met de mogelijkheden van Aloë vera en daarom geeft gezondNU  9 huidverzorgingspakketen van Dr. Green weggeven! Meedoen kan tot 10 juli 2021.

Hallo Plant! Dr. Green

Hallo Plant! – Dr. Green in juni editie van gezondNU

1 juni 2021
 
Je gezondheid is je belangrijkste bezit, daar wil je altijd meer over weten.  Magazine gezondNU helpt daarbij en geeft leuke praktische tips om je gezonde kennis een boost te geven. gezondNU helpt je met betrouwbare informatie je eigen duurzame gezonde koers te varen om zo de gezondste versie van jezelf te worden. Freek werd geïnterviewd over Dr. Green en Aloë vera’s. Lees het hele artikel hier. 
 

Bron: gezondNU juni 2021 

[http://www.gezondnu.nl%3Chttp//www.gezondnu.nl/%3E]http://www.gezondnu.nl 

In de buurt Dr Green

”In de buurt” kwam buurten”

1 juni 2021

Kristianne van “in de buurt” kwam op langs in de kwekerij. Niet veel mensen weten wat er in een kas gebeurt. Daar brengt “in de buurt” met deze rubriek verandering in. Freek gaf een uitgebreide rondleiding en demonstreerde hoe je Aloë vera gel kunt oogsten en zelf kunt gebruiken als huidverzorging. Ook vertelde hij over de workshops die wij voor salons organiseren zodat zij de verse Aloë vera ook in hun salons kunnen gebruiken. Bekijk hier het hele fotoverslag en de video. 

Schoonheidsbehandeling met verse Aloë vera nu ook mogelijk in Zeeland.

16 april 2021

Steeds meer salons kiezen voor natuurlijke producten en daar past verse Aloë vera natuurlijk uitstekend bij. Noah van de schoonheidssalon “Zen in Zeeland” biedt voortaan ook behandelingen met verse Aloë vera aan. “wereldregio”, de plaatselijke krant schreef over deze bevlogen onderneemster. Wil jij ook Aloë vera in jouw salon aanbieden en gebruiken in behandelingen? Meld je hier aan voor de gratis training voor schoonheidsspecialistes. 

Aloë vera gebruiken als haarverzorging - Dr. Green Aloë vera kwekerij

Helpt verse Aloë vera om langer haar te krijgen? 

2 april 2021

Kayleigh Schouten droomde als klein meisje al van lang haar. Nu is ze een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste in natuurlijke haar- en huidverzorging. Met haar blog ‘’Heb je haar weer’’ helpt ze sinds 2015 vrouwen het haar van hun dromen te bereiken.  

Kayleigh schrijft in haar blog over de krachtige werking van Aloë vera gel. Ze merkt bij het aanbrengen al een groot verschil met andere producten. De hoofdhuid raakt niet geïrriteerd. Lees hier al haar tips voor lang haar en hoe verse Aloë vera hierbij kan helpen. 

Screenshots plant a friend media Dr. Green Aloë vera kwekerij

Wij steunen Plant a friend Westland. 

31 maart 2021

Roos Vollebregt nam het initiatief om Plant a friend naar Westland toe te halen. Wij steunen Roos en hebben haar, naast het sponsoren van stek, ook geholpen om dit breed onder de aandacht te brengen in de regio. Verschillende redacties gaven graag aandacht aan dit mooie project. Lees hier meer over Plant a friend Westland

 

Skincare by Naomi - Dr. Green

Naomi van Skincare By Naomi: hoe gebruik je verse Aloë vera?

21 maart 2021

Naomi eigenaresse van Skincare By Naomi zit in haar laatste jaar van de opleiding Huidtherapie en heeft veel verstand van huidverzorging. Ze schrijft in haar blog regelmatig over huid- en haaraandoeningen, skincare, make-up en voeding.  

Ze heeft een blog geschreven over haar ervaringen met verse Aloë vera van Dr. Green. Ze heeft het getest als huidverzorging. In haar blog is ze erg enthousiast. “Een echte must-have om in huis te hebben!” Aldus Naomi. Lees hier hoe je volgens Naomi het beste verse Aloë vera kan gebruiken. 

In de media

Vakblad “de beautysalon” over de kracht van verse Aloë vera in de salon

12 maart 2021

Charlotte Swagten en Mandy Sponselee bezochten de kwekerij en interviewden Freek over het gebruik van verse Aloë vera in de salon. Het herstellend vermogen van Aloë vera is in de beautywereld natuurlijk wel bekend maar de pure toepassing zoals Dr. Green die aanbiedt is nieuw in de branche. Lees hier het hele artikel

Stukjes Aloë vera om te gebruiken voor natuurlijke huidverzorging - Dr. Green Aloë vera kwekerij

Lidewij van Young Rebel test verse Aloë vera gel

18 januari 2021

Lidewij (27 jaar) is trotse eigenaresse Young Rebel. Zij was al lange tijd benieuwd naar de effecten van 100% pure Aloë vera gel, maar nog niet bekend met Dr. Green. Lidewij is aan de slag gegaan met de bladeren van Dr. Green en heeft zelf de gel uit het blad gehaald. Zij deelt haar ervaringen met verse Aloë vera in haar blog.

van faalhaal naar eindbaas - Freek Wesstein - Dr. Green Aloë vera kwekerij

Van Faalhaas Naar Eindbaas

21 december 2020

Freek vertelt zijn ondernemersverhaal in de podcast van WOS Media. In de serie “Van Faalhaas Naar Eindbaas” praat programmamaker Maarten Stolk met jonge ondernemers uit Westland, Midden-Delfland, Hoek van Holland en Maassluis. Zij vertellen over hun weg naar de top en hun drijfveren.

Luister hier naar Freek zijn verhaal over Aloë vera’s en ondernemen.

Logo Pearls - Dr. Green Aloë vera kwekerij

Inspiratie voor decembercadeaus

26 november 2020

Sanne blogt graag over natuur, spiritualiteit, duurzaamheid, self care en planten. Ze wil zichzelf en andere graag inspireren om bewuste keuzes te maken. In deze blog geeft ze haar tips voor leuke decembercadeaus die bij haar levensstijl passen. Hier vind je haar tips, want een beetje hulp kan nooit kwaad.

Schoonheidsbehandeling met Aloë vera bij Schoonheidssalon @Christel

21 oktober 2020

Iedereen in Drenthe mag het weten. Christel van de gelijknamige schoonheidssalon @Christel gebruikt verse Aloë vera tijdens haar behandelingen. Christel wil graag exact weten welke ingrediënten zij gebruikt bij haar klanten. Met verse Aloë weet je dat precies.

De Veldenkrant plaatste er een artikel over.

Beautysalon in de kas - Dr. Green Aloë vera - Aloë vera in schoonheidsbehandelingen

Verse Aloë vera interessant voor beauty professionals

12 oktober 2020

Steeds meer schoonheidssalons willen werken met pure ingrediënten zonder microplastics, parabenen en andere toevoegingen. Een goede optie is dan de verse Aloë vera van Dr. Green. Na het volgen van onze gratis training werkt Nancy nu met verse Aloë vera in haar salon naast de mooie producten van Esse Probiotic Skincare en Provida . Vaktijdschrift De Beautysalon schreef erover. Lees het artikel hier

Dr. Green Aloe vera - Freek met een blad voor zijn oog

Gastschrijver voor Jong, Hip & Bewust in magazine Spiegelbeeld

oktober 2020

Spiegelbeeld is een onafhankelijk maandelijks tijdschrift en schrijft over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap. Iedere maand mag een gastschrijver zijn/haar verhaal delen over bewustwording en duurzaamheid. In oktober 2020 mocht Freek als gastschrijver aan de slag voor de rubriek Jong, Hip & Bewust. Lees het artikel hier: Spiegelbeeld magazine okt 2020 – JONG, HIP & BEWUST.

In de media

3 redenen voor Aloë vera in je huidverzorging

26 augustus 2020

Naomi en Robin zijn twee vriendinnen met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Zij willen anderen inspireren via hun blog en laten zien dat dit niet ingewikkeld hoeft te zijn! Zij nemen de lezers mee in hun zoektocht naar gezondheid & geluk en delen hier hun ervaringen met het gebruik van Dr. Green verse Aloë vera gel. 

In de media

Bijbaan in de kas: Maud en Luca doen de personeelszaken

13 augustus 2020

Bij aloë vera kwekerij Dr. Green in Naaldwijk werken meer dan 60 scholieren en studenten. Zo ook Maud (16) en Luca (22). Hun bijbaan is wel even wat anders dan productiewerk. Maud doet de personeelszaken en maakt de werkschema’s voor diverse teams. Luca maakt de planningen voor het productieteam, doet de inkoop voor de productie en controleert de facturen. In hun vlog vertellen ze over de bijzondere werking van de aloë vera plant en het werk dat zij doen bij de kwekerij naast hun studie. Bekijk de vlog hier.

dr green in happinez - aloe vera

Happinez geeft extra aandacht aan Dr. Green

8 juli 2020

Magazine Happinez verschijnt 1 keer in de zes weken en is een gids in spiritualiteit en geluk. Het perfecte magazine voor diegene die op zoek is naar verdieping, verrijking en verwondering. In het extra dikke zomernummer hebben zij ook aandacht voor Dr. Green.

In de media

Lezeressen van Wendy Online maken kans op Desinfect

17 juni 2020

Bijna 5 jaar geleden is Wendy van Dijk gestart met haar blad en online platform Wendy Online. In die 5 jaar is haar steeds duidelijker geworden dat ‘geluk & gezondheid’ voor iedereen belangrijk is. Wendy brengt elk jaar meerdere specials uit rondom het thema geluk & gezondheid. Dit keer hebben zij aandacht voor Dr. Green Desinfect en maken lezeressen kans op een pakketje! Bekijk de actie hier.

Dr. Green samenwerking met LinkThings.nl

Dr. Green bouwt een nieuw warenhuis met LinkThings- blog

12 juni 2020

Iedere dag zijn wij bezig om de beste Aloë vera’s te kweken. Daar komt meer bij kijken dan alleen het laten groeien van de planten. Achter de schermen werken wij dan ook met heel veel verschillende data om onze beslissingen te maken. Vanaf nu doen we dat nog gestructureerder met onze nieuwe warenhuis van LinkThings. Hier lees je waarom.

Win een Dr. Green desinfect pakket t.w.v. 29,95 - Dr. Green

Lezeressen van Viva maken kans op Desinfect

9 juni – 2020 

VIVA is het magazine voor de jonge vrouw die zorgzaam is, grappig, slim, modebewust en geen blad voor de mond neemt. Dit keer geeft VIVA aandacht de Dr. Green Desinfect en maken lezeressen kans op een pakketje! 

Deze actie is verlopen

In de media

Kim van Telegraaf maakt Desinfect

24 april 2020 

Kim Querfurth van Telegraaf – Vrouw ging zelf aan de slag met Dr. Green Aloë vera Desinfect. Met dit pakket maak je zelf een desinfecterende handgel met verse Aloë vera gel. Hierdoor worden je handen ontsmet en verzorg je ze gelijk door de hydraterende eigenschappen van de Aloë vera gel. Heel fijn in deze Coronatijd waarbij iedereen droge handen heeft door het vele handen wassen. Bekijk hier haar filmpje.

In de media

Bookd op bezoek – blog

22 mei 2020

Marloes van Bookd kwam langs bij de kwekerij. Marloes gebruikt zelf al regelmatig Aloë vera voor een haarmasker. 

Dr. Green - interview over ondernemen in tijden van Corona

Het Hele Westland – Glastuinbouw Nederland 

22 april 2020

Freek Wesstein werd geïnterviewd door Roger Abbenhuijs van Glastuinbouw Nederland voor de  themapagina in de krant Het Hele Westland. Het gaat over ondernemen in crisistijd (Corona) en hoe wij hiermee om gaan met ons jonge team van zo’n 60 studenten. Het hele artikel lees je hier. 

Naaldwijkse plantenkweker verkoopt nu Aloë vera bladeren voor huidverzorging - Dr. Green

AD Westland – Aloë vera bladeren voor huidverzorging 

8 april 2020

De vraag naar bloemen en planten is door de coronacrisis helemaal ingestort, maar handcrème is momenteel niet aan te slepen. Daarom introduceerden wij Dr. Green met de verkoop van losse Aloë vera bladeren voor een gezonde huid. Lees hier het hele artikel in AD Westland. 

Interview Onder Glas

28 november 2019

Vakblad Onder Glas gaf aandacht aan onze reorganisatie met het artikel: “Telers stootten vier locaties af en richtten zich op teelt Aloë vera.”  Wij hadden bij deze reorganisatie hulp van Marcel van Eek van Triple Group. Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest hier meer over onze weg naar het concept Dr. Green. 

Dr. Green in Het Hele Westland - Aloë vera kwekerij

Interview Glastuinbouw Nederland 

20 november 2019

Bij Dr. Green werken we voor het grootste gedeelte met scholieren. Daarom werden we geïnterviewd door Go Go Greenhouse.

Go Go Greenhouse is een campagne van Glastuinbouw Nederland om scholieren een compleet beeld te geven van wat de glastuinbouw te bieden heeft. Het artikel was te lezen in de krant Het Hele Westland op de themapagina van Glastuinbouw Nederland. Hier lees je het artikel online

Dr. Green Aloë vera klant aan het woord Bookd - Aloë vera kwekerij - Freek Wesstein

Interview Bookd

4 februari 2019

Freek Wesstein werd geïnterviewd door Bookd. Bookd helpt ons met de administratie en zij interviewen regelmatig inspirerende ondernemers. Met deze publicaties proberen zij andere ondernemers te inspireren.