Aangenaam, wij zijn Dr. Green!

Lees meer over ons

Wie zijn we?

Dé Aloë vera kwekerij van Europa

Dr. Green is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë vera en hoe deze oerplant kan worden gebruikt voor huid- en haarverzorging. Vind je het leuk om een kijkje te nemen bij ons op de kwekerij? Stuur ons dan even een berichtje en we maken een afspraak. Neem ook gerust een kijkje in onze Aloë vera webshop 🙂

 

Het jongste bedrijf van Nederland

Wij geloven er in dat iedereen alles kan, ongeacht je leeftijd. Het bedrijf wordt gerund door een klein vast team, en meer dan 60 studenten. Die werken voor of na schooltijd en op zaterdag ochtend. De gemiddelde leeftijd van al het personeel is 16 jaar. Bijzonder heh! Wij vinden dit in ieder geval onwijs cool 🙂

Even voorstellen

Jo-ann

Jo-ann

marketeer & fotograaf

Bryan

Bryan

verzorgt plantjes

Maud

Maud

onboarding scholieren

Freek

Freek

strateeg

Thalita

Thalitha

eindbaas administratie

Nikita

Nikita

verwerkt facturen

Marc

Marc

eindbaas operatie

Anouk

Anouk

verwerkt orders

Luca

Luca 

stagiair

Lisa

Lisa

marketeer

Over ons

Owen

verzorgt plantjes

Over ons

Sten

verwerkt orders

Over ons

Rianne (freelance)

pers en media

Over ons

Isabel (freelance)

Stagiaire social media en beautysalons

In de media…

Young rebel foto

Lidewij van Young Rebel test verse Aloë vera gel

18 januari 2021

Lidewij (27 jaar) is trotse eigenaresse Young Rebel. Zij was al lange tijd benieuwd naar de effecten van 100% pure Aloë vera gel, maar nog niet bekend met Dr. Green. Lidewij is aan de slag gegaan met de bladeren van Dr. Green en heeft zelf de gel uit het blad gehaald. Zij deelt haar ervaringen met verse Aloë vera in haar blog.

Over ons

Van Faalhaas Naar Eindbaas

21 december 2020

Freek vertelt zijn ondernemersverhaal in de podcast van WOS Media. In de serie “Van Faalhaas Naar Eindbaas” praat programmamaker Maarten Stolk met jonge ondernemers uit Westland, Midden-Delfland, Hoek van Holland en Maassluis. Zij vertellen over hun weg naar de top en hun drijfveren.

Luister hier naar Freek zijn verhaal over Aloë vera’s en ondernemen.

logo pearls

Inspiratie voor decembercadeaus

26 november 2020

Sanne blogt graag over natuur, spiritualiteit, duurzaamheid, self care en planten. Ze wil zichzelf en andere graag inspireren om bewuste keuzes te maken. In deze blog geeft ze haar tips voor leuke decembercadeaus die bij haar levensstijl passen. Hier vind je haar tips, want een beetje hulp kan nooit kwaad.

De Veldenkrant - @Christel salon - 21-10-2020

Schoonheidsbehandeling met Aloë vera bij Schoonheidssalon @Christel

21 oktober 2020

Iedereen in Drenthe mag het weten. Christel van de gelijknamige schoonheidssalon @Christel gebruikt verse Aloë vera tijdens haar behandelingen. Christel wil graag exact weten welke ingrediënten zij gebruikt bij haar klanten. Met verse Aloë weet je dat precies.

De Veldenkrant plaatste er een artikel over.

Beautysalon in kas

Verse Aloë vera interessant voor beauty professionals

12 oktober 2020

Steeds meer schoonheidssalons willen werken met pure ingrediënten zonder microplastics, parabenen en andere toevoegingen. Een goede optie is dan de verse Aloë vera van Dr. Green. Na het volgen van onze gratis training werkt Nancy nu met verse Aloë vera in haar salon naast de mooie producten van Esse Probiotic Skincare en Provida . Vaktijdschrift De Beautysalon schreef erover. Lees het artikel hier

Over ons

Gastschrijver voor Jong, Hip & Bewust in magazine Spiegelbeeld

oktober 2020

Spiegelbeeld is een onafhankelijk maandelijks tijdschrift en schrijft over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap. Iedere maand mag een gastschrijver zijn/haar verhaal delen over bewustwording en duurzaamheid. In oktober 2020 mocht Freek als gastschrijver aan de slag voor de rubriek Jong, Hip & Bewust. Lees het artikel hier: Spiegelbeeld magazine okt 2020 – JONG, HIP & BEWUST.

Over ons

3 redenen voor Aloë vera in je huidverzorging

26 augustus 2020

Naomi en Robin zijn twee vriendinnen met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. Zij willen anderen inspireren via hun blog en laten zien dat dit niet ingewikkeld hoeft te zijn! Zij nemen de lezers mee in hun zoektocht naar gezondheid & geluk en delen hier hun ervaringen met het gebruik van Dr. Green verse Aloë vera gel. 

Over ons

Bijbaan in de kas: Maud en Luca doen de personeelszaken

13 augustus 2020

Bij aloë vera kwekerij Dr. Green in Naaldwijk werken meer dan 60 scholieren en studenten. Zo ook Maud (16) en Luca (22). Hun bijbaan is wel even wat anders dan productiewerk. Maud doet de personeelszaken en maakt de werkschema’s voor diverse teams. Luca maakt de planningen voor het productieteam, doet de inkoop voor de productie en controleert de facturen. In hun vlog vertellen ze over de bijzondere werking van de aloë vera plant en het werk dat zij doen bij de kwekerij naast hun studie. Bekijk de vlog hier.

Over ons

Happinez geeft extra aandacht aan Dr. Green

8 juli 2020

Magazine Happinez verschijnt 1 keer in de zes weken en is een gids in spiritualiteit en geluk. Het perfecte magazine voor diegene die op zoek is naar verdieping, verrijking en verwondering. In het extra dikke zomernummer hebben zij ook aandacht voor Dr. Green.

Over ons

Lezeressen van Wendy Online maken kans op Desinfect

17 juni 2020

Bijna 5 jaar geleden is Wendy van Dijk gestart met haar blad en online platform Wendy Online. In die 5 jaar is haar steeds duidelijker geworden dat ‘geluk & gezondheid’ voor iedereen belangrijk is. Wendy brengt elk jaar meerdere specials uit rondom het thema geluk & gezondheid. Dit keer hebben zij aandacht voor Dr. Green Desinfect en maken lezeressen kans op een pakketje! Bekijk de actie hier.

Over ons

Dr. Green bouwt een nieuw warenhuis met LinkThings- blog

12 juni 2020

Iedere dag zijn wij bezig om de beste Aloë vera’s te kweken. Daar komt meer bij kijken dan alleen het laten groeien van de planten. Achter de schermen werken wij dan ook met heel veel verschillende data om onze beslissingen te maken. Vanaf nu doen we dat nog gestructureerder met onze nieuwe warenhuis van LinkThings. Hier lees je waarom.

Win een Dr. Green desinfect pakket t.w.v. 29,95 - Dr. Green

Lezeressen van Viva maken kans op Desinfect

9 juni – 2020 

VIVA is het magazine voor de jonge vrouw die zorgzaam is, grappig, slim, modebewust en geen blad voor de mond neemt. Dit keer geeft VIVA aandacht de Dr. Green Desinfect en maken lezeressen kans op een pakketje! Bekijk de actie hier

Over ons

Kim van Telegraaf maakt Desinfect

24 april 2020 

Kim Querfurth van Telegraaf – Vrouw ging zelf aan de slag met Dr. Green Aloë vera Desinfect. Met dit pakket maak je zelf een desinfecterende handgel met verse Aloë vera gel. Hierdoor worden je handen ontsmet en verzorg je ze gelijk door de hydraterende eigenschappen van de Aloë vera gel. Heel fijn in deze Coronatijd waarbij iedereen droge handen heeft door het vele handen wassen. Bekijk hier haar filmpje.

Over ons

Bookd op bezoek – blog

22 mei 2020

Marloes van Bookd kwam langs bij de kwekerij. Marloes gebruikt zelf al regelmatig Aloë vera voor een haarmasker. Het hele artikel + recept voor het haarmasker lees je hier. 

Over ons

Het Hele Westland – Glastuinbouw Nederland 

22 april 2020

Freek Wesstein werd geïnterviewd door Roger Abbenhuijs van Glastuinbouw Nederland voor de  themapagina in de krant Het Hele Westland. Het gaat over ondernemen in crisistijd (Corona) en hoe wij hiermee om gaan met ons jonge team van zo’n 60 studenten. Het hele artikel lees je hier. 

Over ons

AD Westland – Aloë vera bladeren voor huidverzorging 

8 april 2020

De vraag naar bloemen en planten is door de coronacrisis helemaal ingestort, maar handcrème is momenteel niet aan te slepen. Daarom introduceerden wij Dr. Green met de verkoop van losse Aloë vera bladeren voor een gezonde huid. Lees hier het hele artikel in AD Westland. 

Interview Onder Glas

28 november 2019

Vakblad Onder Glas gaf aandacht aan onze reorganisatie met het artikel: “Telers stootten vier locaties af en richtten zich op teelt Aloë vera.”  Wij hadden bij deze reorganisatie hulp van Marcel van Eek van Triple Group. Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest hier meer over onze weg naar het concept Dr. Green. 

Over ons

Interview Glastuinbouw Nederland 

20 november 2019

Bij Dr. Green werken we voor het grootste gedeelte met scholieren. Daarom werden we geïnterviewd door Go Go Greenhouse.

Go Go Greenhouse is een campagne van Glastuinbouw Nederland om scholieren een compleet beeld te geven van wat de glastuinbouw te bieden heeft. Het artikel was te lezen in de krant Het Hele Westland op de themapagina van Glastuinbouw Nederland. Hier lees je het artikel online

Over ons

Interview Bookd

4 februari 2019

Freek Wesstein werd geïnterviewd door Bookd. Bookd helpt ons met de administratie en zij interviewen regelmatig inspirerende ondernemers. Met deze publicaties proberen zij andere ondernemers te inspireren. Lees het hele artikel hier. 

Volg ons ook op… 

Youtube

Waar staan we voor?

CO2 Neutraal icoon

Wij meten onze CO2 footprint en compenseren deze volledig door bomen aan te planten in Uganda. Wij zijn vrienden van Bamboo Village Uganda. Hier kun je meer vinden over onze CO2 footprint

Plastic Vrij Icoon

Bij het kweken van onze aloe vera’s gebruiken wij zo min mogelijk plastic en onze producten worden altijd geheel plastic vrij bezorgd.

Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?