Skip to content

Striemen verminderen met Aloë vera als Striae crème

Verminder de zichtbaarheid van striemen en striae met Aloë vera gel

Aloë vera tegen striemen en striae

Striemen of striae zijn veelvoorkomende huidproblemen bij zowel mannen als vrouwen. Striae ontstaat doordat je lichaam harder groeit dan jouw huid kan bijhouden, bijvoorbeeld met een zwangerschap, groeispurt of veel krachttraining. Ook snel afvallen en aankomen kan zorgen voor striemen en striae. Hierdoor scheurt de huid onderhuids en beschadigt het weefsel en ontstaan littekens. Meestal is het niet pijnlijk, maar op je huid zijn meestal witte of paarse strepen te zien. Striae is moeilijk te behandelen. Vaak wordt striae met het verstrijken van de tijd wel minder zichtbaar, maar gaat het bijna nooit helemaal weg.

Heb je een specifieke vraag over Aloë vera gebruiken tegen striae? Stuur ons een WhatsAppje en stel je vraag aan Dr. Green!

Wees blij met wie je bent! Echte schoonheid komt van binnenuit.

Striae

Aloë vera producten voor striae

Aloë vera producten voor striae

De voordelen van Aloë vera als striae crème

Voordelen

Aloë vera heeft de volgende voordelen wanneer je het gebruikt tegen striae en striemen:

  • Striae jeukt. Aloë vera is 100% natuurlijk en vermindert de jeuk.
  • Aloë vera tegen striae verzorgt, verzacht, hydrateert, verkoelt en herstelt de huid.
  • Aloë vera als striae crème trekt snel in.
  • Aloë vera als striae crème vermindert de wit-paarse lijntjes.
  • Aloë vera als striae crème helpt tegen jeuk en een brandend gevoel.
  • Aloë vera als striae crème is 100% natuurlijk en vrij van chemicaliën.

Onze webshop

Dr. Green is als enige tuinbouwbedrijf in Europa volledig gespecialiseerd in Aloë vera. In onze webshop kun je planten en bladeren direct uit de kwekerij kopen. Thuis kun je zelf de gel uit het blad van de plant oogsten en als striae crème gebruiken. Natuurlijker en puurder dan dit wordt het niet! 

Waarvoor is Aloë vera nog meer bruikbaar?

Naast Aloë vera als striae crème gebruiken, kun je de gel ook gebruiken voor verschillende huidaandoeningen. Bekijk hier waarvoor je Aloë vera kunt gebruiken.

Striae
Striae

Aloë vera is niet geneeskrachtig

Wetenschappelijk bewijs mist

Hoe zeer wij (en onze klanten) ook geloven in de positieve werking van Aloë vera tegen striae en striemen, mag Aloë vera gel officieel niet geneeskrachtig worden genoemd. Dit komt omdat er geen wetenschappelijke bewijzen zijn voor de geneeskrachtige werking van Aloë vera tegen striemen. Niet zo zeer omdat Aloë vera niet geneeskrachtig is, maar omdat deze onderzoeken die dit kunnen bewijzen enorm duur zijn.

 

Wetenschappelijk onderzoek is heel duur

Met medicijnen, zoals pillen en zalfjes, valt veel meer geld te verdienen. De farmaceutische industrie heeft enorm veel geld te besteden en betaalt vrijwel alle wetenschappelijke medische onderzoeken, maar dan kiezen ze wel voor wat het meest oplevert.

 

Onze klanten ‘genezen’ wel 

Toch krijgen wij wekelijks onwijs mooie verhalen te horen van klanten die hun huidproblemen zien afnemen na het smeren van Aloë vera gel.Dr. Green biedt geen garantie op genezing, want officieel mogen wij dus niet zeggen dat Aloë vera striae verwijderen mogelijk maakt en dat Aloë vera striemen verhelpt. Aloë vera is geen wondermiddel en we kunnen niets als sneeuw voor de zon laten verdwijnen, maar bij Dr. Green geloven wij er wel in dat je striemen en striae kunt herstellen en verminderen met Aloë vera. Onze klanten bevestigen dit steeds opnieuw. Lees hier onze reviews.

Striae en Striemen verminderen

Wil jij jouw striae of striemen verminderen?

Gebruik onze Aloë vera gel als crème tegen striae. Je oogst de gel zelf uit het blad, zo uit de natuur. De striae crème is dus 100% vrij van toegevoegde stoffen en chemicaliën, waardoor je zeker bent over wat je op je striae smeert. Smeer dagelijks je huid in met de verse gel uit het blad van de Aloë vera en je zult snel verschil merken. Dat noemen wij striae verminderen en herstellen op de meest natuurlijke manier!

Striae

Helpt Aloë vera tegen striae?

Wat te doen tegen striae? Een vraag die veel mannen en vrouwen zich stellen. Er zijn veel striae zalfjes en crèmes te verkrijgen, maar lang niet allemaal zijn even effectief. Bovendien weet je nooit echt wat je op je lichaam smeert. Aloë vera gel van Dr. Green is 100% natuurlijk en helpt bij het verminderen van striae en striemen. Smeer je striemen dagelijks tweemaal met Aloë vera in voor optimale verzorging van jouw striae.

Hoe gebruik je Aloë vera gel tegen striae en striemen?

Heb je een klein plekje met striae? 

Snijd dan een stukje Aloë vera af en breng dit rechtstreeks op de huid aan

Heb je grotere gebieden of meerdere plekjes over je lichaam verspreid? 

Dan adviseren wij om een gel te maken. Onze klanten hebben goede ervaringen met het gebruik van Aloë vera gel om striae te verminderen. 

Tip: Lees hier hoe je verse Aloë vera gel kunt maken en gebruiken om striae te verminderen.

Zwangerschap striae

Zwangerschap striae, ook wel bekend als zwangerschapsstriemen, is een van de meest voorkomende soorten striae. Door de snelle groei van de buik kun je een ‘striae buik’ krijgen. Bij de ene vrouw is dit meer zichtbaar dan de andere. Door op tijd te starten met het gebruik van Aloë vera als striae crème, kun je zwangerschap striae beperkt houden en verminder je jouw striae buik en striae benen.

Striae

Gebruik Aloë vera als striae crème

Ben jij klaar om Aloë vera als striae crème tegen striemen te gebruiken? Koop onze planten en bladeren online en laat je verrassen door de fantastische werking van onze krachtige planten!

Ervaringen met Aloë vera tegen Striae

 

Aloë vera producten voor striae

Aloë vera producten voor striae

Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?