Aloë vera gebruiken bij droge handen

Heb jij last van droge handen, droge handpalmen, schilferige handen of kapotte handen?

Met de Aloë vera producten van Dr. Green los je dit voor eens en voor altijd op! 

Droge handen oorzaak

Je voelt al snel of je droge handen hebt. Vooral de bovenkant van je hand (dus niet je handpalm) voelt ruw aan met scheurtjes, schilfers en velletjes. Ook gaat het vaak gepaard met jeuk en een beetje pijn. Maar wat is de oorzaak van droge handen? Met name in de winter heb je snel droge handen door kou, maar er zijn nog meer oorzaken van droge handen.

Wij hebben de meest voorkomende oorzaken van droge handen op een rijtje gezet:

• Koud

• Vaak handen wassen

• Vochttekort

• Stress

• Medische redenen

• Gebruik van verkeerde producten

Droge handen tips

Wat helpt tegen droge handen? Ten eerste draagt een gezonde levensstijl bij aan een gezonde huid. Leef daarom gezond en houd je daarnaast aan de volgende tips voor het natuurlijk verzorgen van jouw handen. Zodat jij weet wat te doen tegen droge handen!

  • Eet en drink gezond
  • Rook niet
  • Pas op met bepaalde handcrèmes waar slechte ingrediënten in zitten. Kies in plaats daarvan voor natuurlijke huidverzorging met Aloë vera gel van Dr. Green!
  • Smeer dagelijks tweemaal verse Aloë vera gel op je handen
  • Wist je trouwens dat je met een Aloë vera handmasker droge handen kan verhelpen? Hand-ig hé! 😉
DSC_9536

Aloë vera gebruiken bij droge handen

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

1. Snijd een stukje af

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

2. Snijd het doormidden

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

3. Knijp een beetje

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

4. Smeer de gel op je handen

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

5. De gel trekt snel in

Instructie filmpje l Aloë vera gebruiken bij droge handen

Naast Aloë vera gebruiken tegen droge handen, kun je de gel ook gebruiken voor verschillende huidaandoeningen.

Bekijk hier waarvoor je Aloë vera kunt gebruiken.

kids aloe vera arm

 Droge handen zijn verleden tijd met Aloë vera gel van Dr. Green

Je handen kunnen in deze tijd wel wat extra aandacht gebruiken. We wassen en desinfecteren onze handen vaker, maar hierdoor drogen onze handen sneller uit. Ook al is handen wassen belangrijk, helemaal in deze periode, is het vervelend dat je hierdoor droge handen krijgt. 

 

Crèmes en zalfjes

Er zijn veel hydraterende crèmes en zalfjes te verkrijgen die droge handen kunnen oplossen, maar niets is zo natuurlijk als de Aloë vera gel van Dr. Green. Bovendien weet je eigenlijk nooit wat je daadwerkelijk op je huid smeert met deze crèmes en zalfjes. In veel huidproducten zit bijvoorbeeld microplastics.

 

Aloë vera hydrateert

De Aloë vera van Dr. Green hydrateert, verzorgt en verzacht jouw droge handen op de meest natuurlijke manier mogelijk. Geen toegevoegde chemicaliën en andere ingrediënten, maar puur natuur. Je merkt direct verschil! Aloë vera gel hydrateert de huid supersnel. Na gebruik heb je geen plakkerig gevoel aan je handen. Je kunt direct verder met waar je mee bezig was. De bladeren zijn lang houdbaar, zeker vier weken in de koelkast. 

Gespecialiseerd in Aloë vera

Dr. Green is als enige tuinbouwbedrijf in Europa volledig gespecialiseerd in Aloë vera. In onze webshop kun je planten en bladeren direct uit de kwekerij kopen. Thuis kun je zelf de gel uit het blad van de plant oogsten en als haarverzorging gebruiken. Natuurlijker en puurder dan dit wordt het niet! Wil jij jouw droge handen verhelpen met 100% pure, verse Aloë vera gel?

Aloë vera werkt ook goed tegen extreem droge handen

Heb jij last van extreem droge handen of ruwe handen? Vragen ze bij de bouwmarkt of je bij het schuurpapier wil gaan staan? Krijgen mensen kippenvel als je je handen over elkaar wrijft? Aloë vera is hét natuurlijke middel dat jouw klachten kan verzachten. Aloë vera gel hydrateert en verzacht zeer droge handen. Het is Moeder Natuur’s extreem droge handen crème om hele droge handen mee te verhelpen.

Aloë vera als handcrème tegen droge handen

Wat is de beste handcrème voor extreem droge handen? Je kunt kiezen voor de bekende en dure merken, maar wist je dat Aloë vera als handcrème droge handen kan verhelpen? Je hebt geen dure zalfjes en crèmes meer nodig! Aloë vera is droge handen crème uit de natuur. Smeer dagelijks tweemaal verse Aloë vera gel op je droge handen en je merkt direct verschil. Aloë vera als handcrème tegen droge handen hydrateert, verzacht en verkoelt de droge huid en is hiermee de perfecte crème voor extreem droge handen zoals de natuur die bedoeld heeft!

Droge handen? Koop nu Aloë vera in onze webshop

Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?