Aloë vera gebruiken bij droge handen

Heb jij last van droge handen? Vragen ze bij de bouwmarkt of je bij het schuurpapier wil gaan staan? Krijg je kippenvel als je je handen over elkaar wrijft? Met de Aloë vera producten van Dr. Green los je dit voor eens en voor altijd op! Je kunt onze Aloë vera gel gebruiken voor heel veel huidproblemen.

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

1. Snijd een stukje af

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

2. Snijd het doormidden

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

3. Knijp een beetje

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

4. Smeer de gel op je handen

Stap 1 - Snijd het blad van de plant

5. De gel trekt snel in

Hoe herken je droge handen?

Je voelt al snel of je droge handen hebt. Vooral de bovenkant van je hand (dus niet je handpalm) voelt ruw aan met scheurtjes, schilfers en velletjes. Ook gaat het vaak gepaard met jeuk en een beetje pijn.

Hoe krijg je droge handen?

Droge handen kunnen verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende is het veelvuldig wassen van je handen. Hierdoor drogen je handen uit en zijn de bovenstaande punten het gevolg.

Droge handen zijn verleden tijd met Aloë vera gel van Dr. Green

Je handen kunnen in deze tijd wel wat extra aandacht gebruiken. We wassen onze handen vaker, maar hierdoor drogen onze handen sneller uit. Ook al is handen wassen belangrijk, helemaal in deze periode, is het vervelend dat je handen net als schuurpapier aanvoelen. 

Er zijn veel hydraterende crèmes en zalfjes te verkrijgen die droge handen kunnen oplossen, maar niets is zo natuurlijk als de Aloë vera gel van Dr. Green. De Aloë vera van Dr. Green hydrateert, verzorgt en verzacht jouw droge handen op de meest natuurlijke manier mogelijk. Geen toegevoegde chemicaliën en andere ingrediënten, maar puur natuur. Je merkt direct verschil!

Aloë vera gel hydrateert de huid supersnel. Na gebruik heb je geen plakkerig gevoel aan je handen. Je kunt direct verder met waar je mee bezig was. De bladeren zijn lang houdbaar, namelijk zeker vier weken in de koelkast.

Waarom Aloë vera zo goed werkt tegen droge handen

Instructie filmpje | Aloë vera gebruiken bij droge handen

Droge handen? Koop nu Aloë vera in onze webshop

Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?