Aloë vera aftersun

Verzorg je huid goed na het zonnen 

Aloë vera als aftersun

Aloë vera als aftersun gebruiken

Het is heerlijk om in de zon te genieten. Je krijgt er een mooi kleurtje van en je hebt gelijk een gezonde portie vitamine D te pakken, win-win! Toch is het heel belangrijk om voorzichtig met de zon om te gaan. Zoek regelmatig schaduw op en zorg ervoor dat je altijd een goede zonnebrand gebruikt. Maar goede verzorging stopt niet bij schaduw en zonnebrand. Verzorg je huid na een dag zonnen daarom goed met Aloë vera als aftersun. Ook als je niet verbrand bent!

Na Het Zonnen Icoon

De voordelen van Aloë vera als aftersun

Aloë vera gel als aftersun gebruiken heeft veel ontzettend unieke voordelen voor je huid, waaronder:

 • Aloë vera als aftersun verzorgt, verzacht, hydrateert, verkoelt en herstelt de huid
 • Aloë vera als aftersun gel trekt snel in
 • Aloë vera als aftersun helpt tegen een verbrande, trekkende en droge huid
 • Aloë vera als aftersun helpt tegen jeuk en een brandend gevoel
 • Aloë vera als aftersun is 100% natuurlijk en vrij van chemicaliën

Dr. Green is als enige tuinbouwbedrijf in Europa volledig gespecialiseerd in Aloë vera. In onze webshop kun je planten en bladeren direct uit de kwekerij kopen. Thuis kun je zelf de gel uit het blad van de plant oogsten en als aftersun gebruiken. Natuurlijker en puurder dan dit wordt het niet! 

Naast Aloë vera als aftersun gebruiken, kun je de gel ook gebruiken voor verschillende huidaandoeningen. Bekijk hier waarvoor je Aloë vera kunt gebruiken.

DSC_0214

Aloë vera is niet geneeskrachtig

Hoe zeer wij (en onze klanten) ook geloven in de positieve werking van Aloë vera gel als aftersun, mag Aloë vera gel officieel niet geneeskrachtig worden genoemd. Dit komt omdat er geen wetenschappelijke bewijzen zijn voor de geneeskrachtige werking van Aloë vera als aftersun. Niet zo zeer omdat Aloë vera niet geneeskrachtig is, maar omdat deze onderzoeken die dit kunnen bewijzen enorm duur zijn. Met medicijnen, zoals pillen en zalfjes, valt veel meer geld te verdienen. De farmaceutische industrie heeft enorm veel geld te besteden en betaalt vrijwel alle wetenschappelijke medische onderzoeken, maar dan kiezen ze wel voor wat het meest oplevert.

Dr. Green biedt geen garantie op genezing, want officieel mogen wij dus niet zeggen dat Aloë vera als aftersun goed werkt tegen een verbrande huid. Aloë vera is geen wondermiddel en we kunnen niets als sneeuw voor de zon laten verdwijnen, maar bij Dr. Green geloven wij er wel in dat je huidaandoeningen kunt verzachten met Aloë vera. Onze klanten bevestigen dit steeds opnieuw. Lees hier onze reviews.

Onze Aloë vera aftersun is geen zonnebrand

Sommige verkopers bieden Aloë vera in zonnebrand aan. Deze producten bevatten slechts een klein deel aan Aloë vera. Laat je hier niet door misleiden en doe eerst zelf goed onderzoek als je Aloë vera zonnebrand wil kopen! Pure Aloë vera zonnebrand bestaat niet. Je kunt Aloë vera gel dus niet als zonnebrand of zonnecrème gebruiken.

DSC_7720

Het verschil tussen pure Aloë vera gel en aftersun uit tubes

Het grote verschil tussen pure Aloë vera als aftersun en tubes aftersun met Aloë vera is dat tubes aftersun met Aloë vera 

 • meerdere ingrediënten bevatten die mogelijk niet altijd even goed voor je huid zijn en
 • 99% van de tubes aftersun met aloe vera is verwarmd en door filters heen gehaald, waardoor de gel een groot deel van zijn werking verliest. Zonde!

De Aloë vera gel van Dr. Green is 100% natuurlijk, niet verwarmd en vrij van andere toegevoegde stoffen. Je oogst de gel namelijk zelf, puur uit de natuur! Hierdoor weet je zeker wat je op je huid smeert. Zie hier onze uitleg hoe je de gel zelf kunt maken om te gebruiken als aftersun:

Gebruik Aloë vera als aftersun

Ben jij klaar om Aloë vera als aftersun te gebruiken? Koop onze planten en bladeren online en laat je verrassen door de fantastische werking van onze krachtige planten!

Ervaringen met Aloë vera als aftersun

 
 • Ik ga het vaker gebruiken

  Tijdje geleden was ik verbrand op mijn rug door de zon. Na wat Google kwam ik uit bij Dr. Green waar ik de oplossing vond voor mijn rug! Gelijk een blad besteld en de bestelling was een paar dagen later in huis. Al na een paar keer smeren was de pijn van het verbranden weg.

  Aanrader! 

  Evelien (49)
Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?