Aloë vera acné

Verzorg puistjes en onzuiverheden met Aloë vera

Aloë vera tegen acné

Heb je last van acné, puistjes, mee-eters of andere onzuiverheden en wil je er iets aan doen? Aloë vera gebruiken kan voor jou de oplossing zijn. Het is de meest pure manier om jouw huid te verbeteren en de huid rondom acné te verhelpen. Je hebt geen dure crèmes meer nodig om jouw huid te verzorgen en de zichtbaarheid van puistjes te verminderen.

Wat te doen tegen acné

  • Blijf zoveel mogelijk van je huid af, peuteren maakt het erger
  • Smeer dagelijks Aloë vera gel op je huid waar je last hebt van acné
  • Uiteindelijk geneest acné vanzelf. Aloë vera kan helpen dit proces te versnellen
Acne

Gebruik Aloë vera tegen acné

De makkelijkste manier om Aloë vera te gebruiken voor je gezicht is om elke dag een stukje van je blad af te snijden en dit stukje doormidden te snijden. Houd het harde stukje tussen je vingers en ga hiermee over de huid. Je kunt ook af en toe een Aloë vera masker maken. 

Lees hier alles over hoe je de gel kunt maken en gebruiken om acné te verhelpen:

Acne

Aloë vera is niet geneeskrachtig

Wetenschappelijk bewijs mist

Hoe zeer wij (en onze klanten) ook geloven in de positieve werking van Aloë vera gel tegen acné, mag Aloë vera gel officieel niet geneeskrachtig worden genoemd. Dit komt omdat er geen wetenschappelijke bewijzen zijn voor de geneeskrachtige werking van Aloë vera tegen acné. Niet zo zeer omdat Aloë vera niet geneeskrachtig is, maar omdat deze onderzoeken die dit kunnen bewijzen enorm duur zijn.

 

Wetenschappelijk onderzoek is heel duur

Met medicijnen, zoals pillen en zalfjes, valt veel meer geld te verdienen. De farmaceutische industrie heeft enorm veel geld te besteden en betaalt vrijwel alle wetenschappelijke medische onderzoeken, maar dan kiezen ze wel voor wat het meest oplevert.

 

Onze klanten ‘genezen’ wel 

Toch krijgen wij wekelijks onwijs mooie verhalen te horen van klanten die hun huidproblemen zien afnemen na het smeren van Aloë vera gel. Dr. Green biedt geen garantie op genezing, want officieel mogen wij dus niet zeggen dat Aloë vera tegen acné werkt en dat Aloë vera acné en puistjes verwijdert. Aloë vera is geen wondermiddel en we kunnen niets als sneeuw voor de zon laten verdwijnen, maar bij Dr. Green geloven wij er wel in dat je de huid kunt herstellen en de zichtbaarheid van acné en puistjes kunt verminderen met Aloë vera. Onze klanten bevestigen dit steeds opnieuw. Lees hier onze reviews.

Acné verhelpen met Aloë vera 

Wat te doen tegen acné?

Acné is voor velen een erg vervelende aandoening aan de huid. Er bestaan veel zalfjes om acné te verminderen, maar vaak hebben die bijwerkingen of bevatten extra ingrediënten die niet goed voor je zijn. Je kunt acné officieel dus niet verhelpen met acné, maar onze klanten hebben wel goede ervaringen met de zichtbaarheid van acné verminderen met onze Aloë vera gel. Onze Aloë vera gel is namelijk 100% natuurlijk en helemaal vrij van andere ingrediënten en chemicaliën. Je oogst de gel van direct uit het blad. Natuurlijker dan dit wordt het niet.

 

Onze gel wordt veel gebruikt bij:

• Acné comedonica

• Acné conglobata

• Acné excoriée des jeunes filles

• Acné tarda

• Acné vulgaris

• Hidradenitis supperativa

• Acné littekens

• Een onzuivere huid

• Een rode huid

• Zwarte puntjes

• Mee-eters

Jouw huid verzorgen

Door deze huidproblemen komen vaak ook de bijbehorende emoties, zoals onzekerheid en schaamte. Door onze Aloë vera tegen acné te gebruiken verzorg jij je huid op de meest natuurlijke manier en is het een kwestie van tijd voordat je acné minder zichtbaar wordt. Je kunt ook goed Aloë vera tegen puistjes gebruiken. Door het gebruik van Aloë vera tegen acné wordt je huid gekalmeerd, gehydrateerd 

 

Waarvoor is Aloë vera nog meer bruikbaar?

Naast Aloë vera tegen acné gebruiken, kun je Aloë vera ook gebruiken voor andere huidaandoeningen. Bekijk hier waarvoor je Aloë vera kunt gebruiken

Aloë vera bladeren van Dr. Green

Oorzaken van Acné

Acné kan verschillende oorzaken hebben. Voorkomen is beter dan genezen. Structureel Aloë vera tegen acné gebruiken helpt al goed bij het verzorgen van je huid.

 

De meest voorkomende oorzaken van acné zijn:

• De pubertijd

• Hormoonhuishouding

• Voedingspatroon

• Bepaalde cosmeticaproducten

• Stress

 

Naast Aloë vera tegen acné kunt je onze gel ook gebruiken bij andere huidproblemen.

Natuurlijke Aloë vera is beter dan Aloë vera in tubes

Aloë vera in tubes

Laat je niet misleiden door leveranciers die beweren dat Aloë vera in tubes net zo effectief is. Dat is het niet 🙂 De gel in tubes wordt verwarmd en door filters heen gehaald. Hierdoor verliest de gel het grootste deel van zijn werking. Pure Aloë vera is vele malen effectiever en levert echte resultaten.

Ervaringen met Aloë vera tegen acné

 

Verzorg je acné met Aloë vera van Dr. Green

Wil je jouw acné goed verzorgen?

In onze webshop vind je diverse planten en bladeren die je kunt gebruiken om je acné te verzorgen.

Dat noemen wij huidverzorging op de meest natuurlijke manier.

Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?