Aloë vera acne

Verzorg puistjes en onzuiverheden met Aloë vera

Aloë vera tegen acne

Heb je last van acne, puistjes, mee-eters of andere onzuiverheden en wil je er iets aan doen? Aloë vera gebruiken kan voor jou de oplossing zijn. Het is de meest pure manier om jouw huid te verbeteren en de huid rondom acne te verhelpen. Je hebt geen dure crèmes meer nodig om jouw huid te verzorgen en de zichtbaarheid van puistjes te verminderen.

Heb je een specifieke vraag over Aloë vera gebruiken tegen acne? Stuur ons een WhatsAppje en stel je vraag aan Dr. Green!

Wat te doen tegen acne

  • Blijf zoveel mogelijk van je huid af, peuteren maakt het erger.
  • Smeer dagelijks Aloë vera gel op je huid waar je last hebt van acne.
  • Uiteindelijk geneest acne vanzelf. Aloë vera kan helpen dit proces te versnellen.
Acne

Aloë vera producten voor acne

Aloë vera producten voor acne

Gebruik Aloë vera tegen acne

De makkelijkste manier om Aloë vera te gebruiken voor je gezicht is om elke dag een stukje van je blad af te snijden en dit stukje doormidden te snijden. Houd het harde stukje tussen je vingers en ga hiermee over de huid. Je kunt ook af en toe een Aloë vera masker maken. 

Lees hier alles over hoe je de gel kunt maken en gebruiken om acne te verhelpen:

Acne

Aloë vera is niet geneeskrachtig

Wetenschappelijk bewijs mist

Hoe zeer wij (en onze klanten) ook geloven in de positieve werking van Aloë vera gel tegen acne, mag Aloë vera gel officieel niet geneeskrachtig worden genoemd. Dit komt omdat er geen wetenschappelijke bewijzen zijn voor de geneeskrachtige werking van Aloë vera tegen acne. Niet zo zeer omdat Aloë vera niet geneeskrachtig is, maar omdat deze onderzoeken die dit kunnen bewijzen enorm duur zijn.

Wetenschappelijk onderzoek is heel duur

Met medicijnen, zoals pillen en zalfjes, valt veel meer geld te verdienen. De farmaceutische industrie heeft enorm veel geld te besteden en betaalt vrijwel alle wetenschappelijke medische onderzoeken, maar dan kiezen ze wel voor wat het meest oplevert.

Onze klanten ‘genezen’ wel 

Toch krijgen wij wekelijks onwijs mooie verhalen te horen van klanten die hun huidproblemen zien afnemen na het smeren van Aloë vera gel. Dr. Green biedt geen garantie op genezing, want officieel mogen wij dus niet zeggen dat Aloë vera tegen acne werkt en dat Aloë vera acne en puistjes verwijdert. Aloë vera is geen wondermiddel en we kunnen niets als sneeuw voor de zon laten verdwijnen, maar bij Dr. Green geloven wij er wel in dat je de huid kunt herstellen en de zichtbaarheid van acne en puistjes kunt verminderen met Aloë vera. Onze klanten bevestigen dit steeds opnieuw. Lees hier onze reviews.

Acne verhelpen met Aloë vera 

Wat te doen tegen acne?

Acne is voor velen een erg vervelende aandoening aan de huid. Er bestaan veel zalfjes om acne te verminderen, maar vaak hebben die bijwerkingen of bevatten extra ingrediënten die niet goed voor je zijn. Je kunt acne officieel dus niet verhelpen met Aloë vera gel, maar onze klanten hebben wel goede ervaringen met het verminderen van de zichtbaarheid van acne met onze Aloë vera gel. Onze Aloë vera gel is 100% natuurlijk en helemaal vrij van andere ingrediënten en chemicaliën. Je oogst de gel van direct uit het blad. Natuurlijker dan dit wordt het niet.

Onze gel wordt veel gebruikt bij:

• Acne comedonica

• Acne conglobata

• Acne excoriée des jeunes filles

• Acne tarda

• Acne vulgaris

• Hidradenitis supperativa

• Acne littekens

• Een onzuivere huid

• Een rode huid

• Zwarte puntjes

• Mee-eters

Jouw huid verzorgen

Door deze huidproblemen heb je vaak ook last van emoties, zoals onzekerheid en schaamte. Door onze Aloë vera tegen acne te gebruiken verzorg jij je huid op de meest natuurlijke manier en is het een kwestie van tijd voordat je acne minder zichtbaar wordt. Je kunt ook goed Aloë vera tegen puistjes gebruiken. Door het gebruik van Aloë vera tegen acne wordt je huid gekalmeerd, gehydrateerd 

Waarvoor is Aloë vera nog meer bruikbaar?

Naast Aloë vera tegen acne gebruiken, kun je Aloë vera ook gebruiken voor andere huidaandoeningen. Bekijk hier waarvoor je Aloë vera kunt gebruiken

Acne

Oorzaken van acne

Acne kan verschillende oorzaken hebben. Voorkomen is beter dan genezen. Structureel Aloë vera tegen acne gebruiken helpt al goed bij het verzorgen van je huid.

De meest voorkomende oorzaken van acne zijn:

• De pubertijd

• Hormoonhuishouding

• Voedingspatroon

• Bepaalde cosmeticaproducten

• Stress

Naast Aloë vera tegen acne kunt je onze gel ook gebruiken bij andere huidproblemen.

Natuurlijke Aloë vera is beter dan Aloë vera in tubes

Aloë vera in tubes

Laat je niet misleiden door leveranciers die beweren dat Aloë vera in tubes net zo effectief is. Dat is het niet :(. De gel in tubes wordt verwarmd en door filters heen gehaald. Hierdoor verliest de gel het grootste deel van zijn werking. Pure Aloë vera is vele malen effectiever en levert echte resultaten.

Ervaringen met acne

 

Aloë vera producten voor acne

Wil je jouw acne goed behandelen?

In onze webshop vind je diverse planten en bladeren die je kunt gebruiken om je acne te behandelen.

Dat noemen wij huidverzorging op de meest natuurlijke manier.

Aloë vera producten voor acne

Open chat
Heb jij al pure Aloë vera gel gebruikt?